AZI la emisiunea LumeBuna: Al Treilea Sector si DeliveringLife

0

Emisiunea Lume Buna, luni, 22 aprilie

Ruxandra Palade, Project Manager, Asociatia REACT si Andrei Tudose, fondator DeliveringLife sunt invitati in cadrul emisiunii Lume Buna, de la Radio Lynx, moderata de Steliana Moraru. Emisiunea are loc AZI, luni, 22 aprilie, in intervalul orar 14-16 si este transmisa in direct pe www.radiolynx.ro

 sigla-radio-lynx1-300x246

In prima parte a emisiunii (14-15), Ruxandra Palade ne va vorbi despre lansarea Altreileasector.ro, un proiect editorial online sustinut de Asociatia React. Acesta iti aduce in vizor oameni, proiecte, finantari, idei, organizatii si companii care schimba lumea in bine.

In cea doua parte (15-16), Andrei Tudose va povesti cu noi despre DeliveringLife si cum reusesteimpreuna cuechipa sa creeze evenimente prin care aduc in viata noastra, a tuturor, momente in care ne simtim bine. Delivering Life ofera oricui posibilitatea de a face acest lucru si de a da mai departe ceea ce a primit.

Emisiune este live si poate fi ascultata aici: www.radiolynx.ro

Pentru a transmite intrebarile voastre invitatilor, puteti accesa chatul Radio Lynx: whispercast.ro/whispertalk/WhisperTalk

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează