AZI la radio Lynx: Campionatului de bine – competitie de fundraising destinata ONG-urilor

0

Se da startul Campionatului de bine – competitie de fundraising destinata ONG-urilor inscrise pe Bursa Binelui

In editia speciala a emisiunii Lume Buna de joi, 13 iunie, puteti  afla mai multe despre cea mai recenta initiativa BCR, Campionatul de bine, destinata organizatiilor neguvernamentale inscrise pe Bursa Binelui.

Alexandra Corolea, Specialist Relatii Comunitare BCR, va oferi detalii despre noul proiect, care stimuleaza creativitatea organizatiilor si le incurajeaza sa isi puna in practica abilitatile de stragere de fonduri intr-o maniera inedita – o competitive sportiva online.

Bursa Binelui este o platforma care aduce impreuna organizatiile care au nevoie de sprijin pentru a-si desfasura proiectele si oamenii care sunt vor sa investeasca in faptele bune din comunitatea lor. Toate organizatiile neguvernemantale care au profil pe platforma Bursa Binelui si proiecte active se pot inscrie pentru a participa la Campionatul de bine.

Emisiunea este live si poate fi ascultata aici: www.radiolynx.ro

Pentru a transmite intrebariin direct invitatului, puteti accesa chatul Radio Lynx: whispercast.ro/whispertalk/WhisperTalk

Bursa Binelui

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.