AZI la radio Lynx: Campionatului de bine – competitie de fundraising destinata ONG-urilor

0

Se da startul Campionatului de bine – competitie de fundraising destinata ONG-urilor inscrise pe Bursa Binelui

In editia speciala a emisiunii Lume Buna de joi, 13 iunie, puteti  afla mai multe despre cea mai recenta initiativa BCR, Campionatul de bine, destinata organizatiilor neguvernamentale inscrise pe Bursa Binelui.

Alexandra Corolea, Specialist Relatii Comunitare BCR, va oferi detalii despre noul proiect, care stimuleaza creativitatea organizatiilor si le incurajeaza sa isi puna in practica abilitatile de stragere de fonduri intr-o maniera inedita – o competitive sportiva online.

Bursa Binelui este o platforma care aduce impreuna organizatiile care au nevoie de sprijin pentru a-si desfasura proiectele si oamenii care sunt vor sa investeasca in faptele bune din comunitatea lor. Toate organizatiile neguvernemantale care au profil pe platforma Bursa Binelui si proiecte active se pot inscrie pentru a participa la Campionatul de bine.

Emisiunea este live si poate fi ascultata aici: www.radiolynx.ro

Pentru a transmite intrebariin direct invitatului, puteti accesa chatul Radio Lynx: whispercast.ro/whispertalk/WhisperTalk

Bursa Binelui

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează