AZI: Alexandra Zbuchea, Ioana Constantin, Ioana Rusu la emisiunea Lume Buna, luni, 4 februarie

0

Emisiunea Lume Buna, luni, 4 februarie

Alexandra Zbuchea, Lect. Univ. Dr. – Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), Ioana Constantin- Project Manager The Great Business Challenge si Ioana Rusu-Project Manager Ateliere fara frontiere sunt invitate in cadrul emisiunii Lume Buna, de la Radio Lynx, moderata de Steliana Moraru. Emisiunea are loc AZI, luni, 4 februarie, in intervalul orar 14-16 si este transmisa in direct pe www.radiolynx.ro

banner emisiuneIn prima parte a emisiunii (14-15), se va discuta impreuna cu Alexandra Zbuchea- Lect. Univ. Dr. SNSPA si Ioana Constantin- Project Manager despre The Great Business Challenge (TGBC), proiect initiat de Facultatea de Management din cadrul SNSPA. Prima editie a concursului national TGBC pe teme de afaceri este destinat tinerilor inscrisi la o forma de invatamant superior public sau privat ( licenta, master, doctorat), indiferent de specializarea urmata si ii provoaca pe acestia sa isi dezvolte abilitatile in domeniul financiar, managerial si de comunicare.

In cea doua parte (15-16), Ioana Rusu, Project Manager Ateliere fara Frontiere,  va vorbi despre organizatia pe care o reprezinta si proiectele pe care le realizeaza. Misiunea Ateliere fara Froniere este integrarea socioprofesionala a persoanelor in dificultate printr-un atelier care le propune o activitate economica si solidara : reciclarea si reconditionarea calculatoarelor colectate de la companii si institutii responsabile.

 

Emisiune este live si poate fi ascultata aici: www.radiolynx.ro

Pentru a transmite intrebarile voastre invitatilor, puteti accesa chatul Radio Lynx:whispercast.ro/whispertalk/WhisperTalk

sigla-radio-lynx1-300x246

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează