Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aylin Cadîr lansează „Fericirea”, o interpretare modernă a renumitei romanțe

0

De Dragobete, Aylin Cadîr le dăruiește românilor o piesă nouă, „Fericirea”, interpretată alături de trupa sa, Aylin & The Lucky Charms. O versiune modernă a mult iubitei romanțe românești, „Fericirea are chipul tău”, piesa se bucură și de un videoclip special, filmat în Turcia: https://www.youtube.com/watch?v=rm7wuP_VeeU .

Interpretată în stilul caracteristic trupei Aylin & The Lucky Charms, piesa „Fericirea” aduce influențe orientale subtile, ceea ce îi conferă un sound aparte. Originile turcești ale lui Aylin au adus o contribuție importantă în realizarea piesei „Fericirea”, artista împrumutând sunete reprezentative din cultura orientală pentru această piesă. În același timp, noua versiune a romanței are un ritm lent, care aduce un plus de romantism și muzicalitate. Totuși, Aylin & The Lucky Charms au păstrat versurile de dragoste, pline de sensibilitate, ale compoziției originale.

În ceea ce privește videoclipul piesei „Fericirea”, artista a ales ca acesta să fie filmat în Turcia, țara care i-a inspirat pentru reinterpretarea piesei. Acesta surprinde câteva dintre locațiile reprezentative ale Istambulului, aducând în prim plan culoarea și diversitatea acestei țări.

„Romanțele au fost mereu o sursă de inspirație pentru mine și colegii mei de trupă. Suntem norocoși să      avem o asemenea moștenire culturală și, prin acest proiect, am dorit să readucem în atenția românilor această piesă de valoare. Suntem foarte mândri de aranjamentul nostru instrumental al piesei și influența orientală, în stilul kletzmer, ni se pare că aduce un plus de valoare compoziției. Sper că va fi  pe placul publicului de toate vârstele”a declarat Aylin Cadîr, lead vocal Aylin & The Lucky Charms.

Videoclipul piesei „Fericirea” este primul pe care Aylin & The Lucky Charms îl lansează în 2015. Mai multe informații despre Aylin Cadîr și proiectele trupei Aylin & The Lucky Charms puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a artistei, www.facebook.com/AylinCadirOfficial sau pe contul său de YouTube, www.youtube.com/user/aylincadirofficial1.

 Aylin & The Lucky Charms - Fericirea

Despre Aylin Cadîr

Aylin Cadîr este o cunoscută cântăreață și actriță din România, care s-a lansat pe piața muzicală în anul 2008. Artista este una dintre puținele cântărețe din țara noastră care abordează stilul muzical jazz, ea lansând primul său album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, în anul 2013. Tot în 2013, Aylin a format și propria sa trupă de instrumentiști, The Lucky Charms. Un an mai târziu, în 2014, trupa a fost selectată printre finaliștii competiției internaționale Unsigned Only Music Competition cu piesa „Chemistry”, dintr-un total de peste 8000 de piese înscrise. Albumul „Cloud” a fost extrem de apreciat, atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, piesele artistei regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.

Mai multe informații despre Aylin Cadîr puteți găsi pe site-ul oficial al artistei, www.aylincadir.ro, sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/AylinCadirOfficial.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.