Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AWAKE – un festival boutique sustenabil

0

#AWAKE3 se apropie rapid și abia așteptăm să ne întâlnim pe domeniul Teleki pentru încă o ediție a festivalului boutique unde muzica, arta și entertainmentul se unesc într-un mix eclectic de experiențe. Dar, pentru a ajunge la aceste momente de neuitat, mijlocul de transport către festival este o alegere pe care trebuie s-o faci cât mai curând.

Energizing Party BUS

Pornim din București cu opriri în Ploiești, Brașov și Sibiu. Distracția este inclusă: muzică, prieteni și insta-momente de shareuit online. Biletele sunt disponibile pe tickets.awakefestival.ro, cu opțiuni multiple, inclusiv pentru cei care și-au luat deja abonamentul la #AWAKE3.

Program:

  • Plecare spre AWAKE: 15 august, orele 8-9 AM – ROMPETROL MIHAI BRAVU | Șos. Mihai Bravu nr. 473-483, sector 3, 030314, București
  • Întoarcere de la AWAKE: 18 august, orele 5-6 PM – AWAKE Festival – intrarea principală în festival.

Energizing Party BUS este un proiect susținut de Rompetrol.

Autobuzele speciale Târgu-Mureș – Gornești

Programul autobuzelor speciale:

  • Joi: 15:00 – 04:00
  • Vineri: 15:00 – 04:00
  • Sâmbătă: 15:00 – 04:00
  • Duminică: 9:00 – 18:00

Punctul de plecare va fi comunicat în curând.

Tren

Programul trenurilor Târgu-Mureș – Gornești poate fi accesat pe infofer.ro, iar călătoria cu trenul durează aproximativ 25 de minute.

#Ride2AWAKE

În parteneriat cu Fundația Comunitară Mureș încurajăm transportul alternativ spre festival. #Ride2AWAKE va fi un traseu cu bicicleta pe ruta Târgu-Mureș – Gornești pe malul Mureșului, o călătorie pitorească departe de trafic și aglomerație.

Ne vedem la #AWAKE3!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.