Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AVON lansează o gamă de geluri pentru igienizarea mâinilor și oferă 2,5 tone de produse spitalelor și centrelor de carantină din România

0

3 iunie 2020 – AVON a lansat pe piața din România o gamă de geluri pentru igienizarea mâinilor, în contextul nevoilor generate de pandemia de coronavirus, alăturându-se eforturilor de protejare a sănătății populației. Odată cu adoptarea măsurilor de relaxare a restricțiilor, atenția pentru igiena mâinilor a devenit critică, iar produsele au fost create pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi. La lansare, compania donează 2,5 tone de geluri pentru igienizarea mâinilor spitalelor, centrelor de carantină și altor instituții din România, pentru care produsele sunt o primă necesitate.

Cu 64% alcool în compoziție, produsul este o alternativă rapidă și practică pentru menținerea igienei mâinilor, în special în situațiile în care nu există acces rapid la apă și săpun.

Pe lângă proprietățile de curățare, produsele conțin glicerină și ajută la hidratarea pielii. Gelurile sunt potrivite pentru toate vârstele, fiind testate dermatologic.

Formula cu 64% alcool asigură îngrijirea completă pentru mâinile noastre. Conținutul de alcool distruge agenții infecțiosi ce pot veni în contact cu mâinile, în timp ce adaosul de glicerină, un umectant natural al pielii noastre, restabilește nivelul de hidratare.. În felul acesta, mâinile își mențin suplețea și aspectul sănătos, fără a fi predispuse iritațiilor, chiar în condițiile utilizării frecvente a gelului. Este testat din punct de vedere dermatologic pentru siguranță maximă la nivelul mâinilor. Este aliatul perfect al sănătății nostre, atunci când nu avem la îndemână apă și săpun”, a declarat Ioana Șimian, medic dermatolog și specialist AVON.

Gelurile pentru igiena mâinilor Avon Care sunt disponibile în 2 versiuni: ambalaj de 100 ml sau de 250 ml și propun o formulă care are grijă de piele fără să o usuce. Ambele sunt disponibile pentru public pe avon.ro.

Produsele donate către spitale și alte instituții vor fi distribuite prin intermediul campaniei Fundației Prețuiește Viața, fondată de Andreea Marin, o inițiativă de acoperire a nevoilor sistemului sanitar cu ajutorul societății civile și al companiilor private, care a început în luna martie. AVON România s-a alăturat încă de la început campaniei și va continua să susțină eforturile Fundației Prețuiește Viața printr-un parteneriat de lungă durată.

Despre AVON

AVON este prezent de 22 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.