Aventură frumoasă în natură la Haiduci și Domnițe. Sezonul ciclist 2015 al Riders Club: oameni pasionați, mult sport pe două roți și aventuri pe trasee de poveste

0

Haiduci și Domnițe, ultima aventură pe două roți din calendarul 2015 al Riders Club a început în forță. După ceața de la primele ore ale dimineții, care a însoțit riderii pe drumul spre Moara Vlăsiei, soarele ne-a zâmbit tuturor dintre nori la startul participanților mari și mici ce au concurat pe traseul scurt al competiției.

Maratonul din 8 noiembrie, ce a încheiat sezonul ciclist Riders Club a adunat în codrii Vlăsiei peste 1.200 de concurenți, susținători, voluntari, parteneri și membri ai echipei MPG. Competiția Haiduci și Domnițe s-a bucurat de prezența multor pasionați de ciclism mountain bike care au demonstrat că iubesc acest sport atât la vârste fragede, dar și înaintate.

RoC_Haiduci si Domnite_ foto Delia Simon_1

Foto: Delia Simon

RoC_Haiduci si Domnite_ foto Max Albert_1

Foto: Maxim Albert

La startul aventurii din pădurea Surlari s-au aliniat concurenți curajoși începând cu vârsta de 6 ani, care au și finalizat cu brio traseul de 17 kilometri, destinat copiilor și riderilor începători. Pe traseul competitiv de 32 de kilometri s-au întrecut zeci de cicliști profesioniști, dar și sute de amatori, începând cu vârste de 14 ani până la 70 de ani, care nu au vrut să rateze acest concurs desfășurat într-o zonă pitorească și pictată în culorile calde ale toamnei.

“A fost un sezon frumos, în care ne-am bucurat de evenimente sportive reușite, de oameni pasionați, cu spirit sportiv și plini de viață, care au pedalat pe trasee de poveste și ne-au arătat că ceea ce facem este important pentru ei. Ne bucurăm că am încheiat cu bine și cu mult entuziasm al treilea sezon de ciclism în comunitatea de amatori Riders Club și că am putut contribui la crearea multor amintiri fericite pentru toți pasionații de două roți care au dat curs invitațiilor noastre. Aventura MTB în natură a Riders Club va continua în 2016 pentru că avem multe povești de spus. Vă mulțumim tuturor și vă urăm un final de an fericit și plin de sportivitate!”, a declarat Tudor Mocuța, New Business Manager al MPG, compania care coordonează proiectul Riders Club.

Le transmitem mulțumiri participanților la acest eveniment pentru că au răspuns imediat și cu multă căldură în urma apelului realizat de MPG și Riders Club și dedicat echipei Brigăzii de Voluntari, partenerul de nădejde al sistemului de ciclism, care sprijină mereu concurenții în cadrul evenimentelor sportive. Profitul concursului Haiduci și Domnițe din acest an va fi donat Brigăzii de Voluntari pentru sprijinul familiilor membrilor săi, răniți în urma incendiului din clubul Colectiv. Le urăm tuturor multă putere să lupte și să se însănătoșească cât mai curând!

Pentru siguranța fiecăruia dintre noi și din dorinta de a avea un trafic rutier civilizat pentru toți participanții, Riders Club s-a alăturat campaniei “Think Bikes”, desfășurată de Automobil Clubul Roman (ACR) și cluburile auto din Regiunea IFIA – Federația Internațională a Automobilului. Cu ocazia evenimentului Haiduci și Domnițe, pentru a conștientiza asupra necesității de a oferi siguranță rutieră tuturor participanților la trafic, echipa Riders Club a transmis concurenților informații și autocolante furnizate de ACR.

La final de sezon, dorim să le mulțumim pentru sprijinul acordat în acest an partenerului oficial al Riders Club, CIUC Natur Radler, partenerului tehnic Ambulanța de Biciclete, sponsorilor oficiali WIM BOSMAN, GATORADE, Skil, Spearhead Systems, Abbara, SCORSEZE Ambulanță, Otto Broker, BCR și Nikon, dar și sponsorilor Barilla, Elixil.ro, Nescafe 3in1, INES IPTV și INES GROUP.

Ne ajuta în permanență să comunicăm și să vă informăm următorii parteneri, cărora le adresăm mulțumiri: Kiss FM, radioul numărul 1 din România și radioul oficial al Riders Club, campionul în recrutarea online eJobs și cea mai citită revistă online de biciclete din țară FreeRider.ro, partenerul sistemului de ciclism. Totodată, împreună cu Registrul de Biciclete dorim să conștientizăm membrii comunității asupra măsurilor care se impun pentru protecția bicicletelor.

Evenimentele Riders Club beneficiază de sprijinul partenerilor media principali INGA MEDIA, Plafar și Sportnews.ro, alături partenerii media: Biciclistul.ro, Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Romaniapozitiva.ro, TV CITY, Business Days, Orasulm.eu, Explore Medicine TV, Sportivity, SportPici, Adrenallina.ro, Edu-News.ro și PSnews.ro, dar si a bloggurilor Liberinmiscare.ro, 6pack.ro și 188bpm.com.

Aventurile frumoase trăite în sezonul 2015 al Riders Club pot fi urmărite în miile de fotografii din albumele postate pe pagina de Facebook a comunității de cicliști.
***
Despre MPG:

MPG implementează proiectele sportive inițiate de Fundația PROAM Events, care susține atragerea populației către practicarea recreațională a unui sport, ca mod sănătos și distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanților amatori, cu o experiență de 18 ani în domeniu. Coordonează peste 750 de evenimente sportive, în 70 de orașe, acoperind întreg parcursul anului. MPG implementează 4 sisteme naționale: tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro și alergare – www.runfest.ro precum și un sistem de competiții pe 10 discipline sportive, în București, accesat de peste 150 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Totodată, proiectul pentru copii Tenis10 – www.tenis10.ro – a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. Compania a creat și dezvoltat și un proiect cu format special, o cursă cu obstacole URBATLON – www.urbatlon.ro. În ultimii 8 ani, MPG a implementat peste 3.000 de evenimente sportive și a lansat campanii de comunicare împreună cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează