Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Avenor College organizează pentru profesorii din România Webinarul  “Cum avem grijă de sănătatea noastră la școală?”

0

 Invitat: Conf. Dr. Mihai Craiu, Medic Primar Pediatru

În “Luna Stării de Bine a Profesorului” Avenor College organizează pentru profesorii din România, pe  18 februarie, la ora 18:00, un webinar dedicat stării de sănătate a tuturor celor care merg la școală.

Alături de invitatul nostru special Conf. Dr. Mihai Craiu, Medic Primar Pediatru vom afla „Cum avem grijă de sănătatea noastră la școală?”

Domnul doctor ne va răspunde la întrebări și ne va oferi sfaturi practice despre gestionarea grijilor asociate cu reînceperea școlilor.

  • Cum pot profesorii să rămână în siguranță, în timp ce elevii sunt în sălile de clasă?
  • Cum ne putem păstra în siguranță elevii?
  • Ce măsuri suplimentare putem să luăm în această perioadă?

Participarea la acest eveniment este gratuită și vă puteți înscrie aici: https://teachertraining.ro/

Prin această inițiativă, Avenor College se alătură celei de-a doua ediții  “Luna stării de bine a profesorului”, organizată de Profesori Fericiți pentru România și Finnish Teacher Training Centre Sibiu.

“Luna Stării de Bine a Profesorului” este un program prin care se promovează beneficiile stării de bine a profesorilor, în clasă și în afara ei, pentru că sănătatea emoțională și socială a profesorului are un impact pozitiv în comportamentul și succesul școlar al elevilor.

Încă de la începutul acestui an școlar, Avenor College a organizat o serie de evenimente dedicate comunității de părinți și profesori pentru a contribui cu informații argumentate de specialiști la echilibrul emoțional de care avem cu toții nevoie în această perioadă.

Primul webinar organizat alături de domnul Conf. Dr. Mihai Craiu, Medic Primar Pediatru s-a bucurat de succes, este disponibil în continuare și poate fi accesat aici.

De asemenea, am organizat un webinar alături de domnul psiholog  Prof. Univ. Dr. Mircea Miclea. Vă invităm să vedeți întregul webinar disponibil aici, pentru a afla ce instrumente putem folosi pentru a-i ajuta pe copii și pe noi înșine, să trecem prin această perioadă solicitantă și din punct de vedere emoțional.

Un alt invitat special la Avenor a fost doamna psihoterapeut Diana Stănculeanu, specialist în sănătate mintală, care ne-a ajutat să înțelegem de ce simțim ceea ce simțim în această perioadă: cum se instalează frica, cum ne afectează alegerile și ne determină acțiunile și mai ales cum putem lupta cu ea. Webinarul este disponibil aici. 

Vă invităm să vă bucurați de aceste resurse puse cu drag la dispoziția profesorilor și să participați la cât mai multe întâlniri din programul acestei luni – “Luna stării de bine a profesorului”

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.