Avem primul Ford made in Romania!

0

Este o veste foarte bună pentru economia românească! Cel mai probabil după o astfel de investiţie, cel puţin încă două, trei sectoare de business vor avea activitate. La cât mai multe automobile Ford produse în România!

ford-logoÎn continuare este un fragment din ştirea publicată de Evenimentul Zilei.
„Înalţi oficiali ai statului vor fi prezenţi astăzi la Craiova cu ocazia lansării primului autoturism Ford Transit Connectde Bănie. Primul autoturism Ford produs la Craiova iese astăzi pe porţile uzinei: un Transit Connect, de culoare albă. La eveniment sunt aşteptaţi preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, dar şi fostul prim-ministru Călin Popescu-Tăriceanu.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează