Avem cea mai mare crestere economica din UE!

0

Cresterea economica inregistrata de Romania in cel de-al treilea trimestru al anului este cea mai mare din Uniunea Europeana.

Agricultura, industria si constructiile au fost motoarele cresterii Produsului Brut Intern (PIB) al tarii noastre in perioada iulie-septembrie cu 1,8% fata de trimestrul al treilea din 2010.

Sursa: 9am.ro

Facebook

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează