Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Avem bani! Cautam afaceri! Start&Grow!

3

Start&Grow este un proiect startups.ro care sustine dezvoltarea a 4 afaceri promitatoare, dandu-le acces gratuit la cele mai bune resurse de business. Nu-ti spunem cum sa-ti faci afacerea, ci impreuna cu cei mai buni specialisiti iti oferim sprijin in domenii cheie: strategie, HR, vanzari, management financiar, PR, contabilitate, precum si consultanta juridica, mentoring, coaching …si multe altele , timp de 8 luni!

Am format cea mai buna echipa alcatuita din 15 specialisti (mentori, consultanti si companii) impreuna cu care oferim consultanta, servicii si produse pentru 4 start-up-uri, in valoare de160.000 E, timp de 8 luni!
Cautam afaceri din domeniile IT, Servicii, Retail, Productie sau chiar si alte domenii… atata timp cat exista un model coerent de generare de venituri si afacerea este condusa de un antreprenor serios si motivat.

Echipa Start&Grow care te va sprijini este formata din:

– Gabriela Lungu, The Practice (consultanta in PR&Comunicare)
– Radu Georgescu, GECAD (mentoring pentru inceperea si dezvoltarea unei afaceri)
– Radu Tudorache, M Grup (mentoring pentru inceperea si dezvoltarea unei afaceri)
– Eusediu Margasoiu, The Network (consultanta in strategie de business)
– George Butunoiu, GB Consulting (consultanta in resurse umane)
– Mihai Stanescu, RoCoach (coaching)
– Microsoft (partener principal Start&Grow – va oferi servicii si produse software)
– Salans (consultanta juridica)
– Kerten (acces la finantare venture capital)
– Accelera (consultanta in vanzari si marketing)
– ABC Training Consulting (consultanta in management financiar)
– R&M Audit (contabilitate)
– Hostway(hosting)
– Bucharest Hubb (entrepreneurial environment)

Citeste mai multe detalii despre acest proiect pe startups.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

3 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Avem bani! Cautam afaceri! Start&Grow! | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

  2. Pingback: uberVU - social comments

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.