Avem bani! Cautam afaceri! Start&Grow!

3

Start&Grow este un proiect startups.ro care sustine dezvoltarea a 4 afaceri promitatoare, dandu-le acces gratuit la cele mai bune resurse de business. Nu-ti spunem cum sa-ti faci afacerea, ci impreuna cu cei mai buni specialisiti iti oferim sprijin in domenii cheie: strategie, HR, vanzari, management financiar, PR, contabilitate, precum si consultanta juridica, mentoring, coaching …si multe altele , timp de 8 luni!

Am format cea mai buna echipa alcatuita din 15 specialisti (mentori, consultanti si companii) impreuna cu care oferim consultanta, servicii si produse pentru 4 start-up-uri, in valoare de160.000 E, timp de 8 luni!
Cautam afaceri din domeniile IT, Servicii, Retail, Productie sau chiar si alte domenii… atata timp cat exista un model coerent de generare de venituri si afacerea este condusa de un antreprenor serios si motivat.

Echipa Start&Grow care te va sprijini este formata din:

– Gabriela Lungu, The Practice (consultanta in PR&Comunicare)
– Radu Georgescu, GECAD (mentoring pentru inceperea si dezvoltarea unei afaceri)
– Radu Tudorache, M Grup (mentoring pentru inceperea si dezvoltarea unei afaceri)
– Eusediu Margasoiu, The Network (consultanta in strategie de business)
– George Butunoiu, GB Consulting (consultanta in resurse umane)
– Mihai Stanescu, RoCoach (coaching)
– Microsoft (partener principal Start&Grow – va oferi servicii si produse software)
– Salans (consultanta juridica)
– Kerten (acces la finantare venture capital)
– Accelera (consultanta in vanzari si marketing)
– ABC Training Consulting (consultanta in management financiar)
– R&M Audit (contabilitate)
– Hostway(hosting)
– Bucharest Hubb (entrepreneurial environment)

Citeste mai multe detalii despre acest proiect pe startups.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

3 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Avem bani! Cautam afaceri! Start&Grow! | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

  2. Pingback: uberVU - social comments

Comentează