Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

#AuzimdeBine din comunități mici, puse pe fapte mari

0

AuzimdeBine.ro, site-ul de știri ce adună informațiile pozitive de peste tot din lume si le aduce în fața cititorilor din România, a lansat luni campania “Comunități mici, fapte mari”. Zi de zi, de luni până vineri, echipa va publica articole cu oamenii de bine ai satelor românești, ai orașelor mici sau ai cartierelor bucureștene, prea puțin cunoscuți pentru faptele lor mari.

Săptămânile acestea a fost despre solidaritate. ONG-uri cunoscute, companii, organizatori de festivaluri, universități, instituții publice, persoane fizice notorii au pus umărul printr-o mobilizare fără precedent pentru a ajuta sistemul medical românesc să iasă la liman în plină pandemie de coronavirus. Astăzi și zilele ce vor urma este despre ceilalți. Despre oamenii din comunitățile foarte mici, din satele izolate ale Apusenilor sau din Delta Dunării, despre foști colegi de generală din comunele transilvanene sau despre grupuri formate ad-hoc în cartierele bucureștene, prea puțin cunoscuți pentru faptele mari de zi cu zi. II veți cunoaște pe fiecare prin reportaje însoțite de materiale video și audio”, spun fondatoarele proiectului, Andreea Gheorghe și Andreea Gavrilă.

Materialele vor fi prezentate pe site-ul auzimdebine.ro, un proiect pe bază de voluntariat realizat de foști sau actuali jurnaliști, oameni din institute de cercetare în medicină sau din agenții de publicitate, din agenții de monitorizare a presei, aflați pe trei continente: Europa, Asia și America. Din Cluj, București, Berlin, Londra, din Beijing sau din San Francisco, ei adună informații de bine și le trasformă în știri.

Echipa #AuzimdeBine

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.