Autoapărare (pentru doamne și domnișoare) cu Paul Dicu @ Krapets (Bulgaria), 22-24 Septembrie ’17

0

Sursa: aici.

IGU_9847-670x300

Ce știe mai puțină lume este că Paul lucrează de aproape 20 de ani cu femei care vor să învețe să nu se mai teamă, de nimeni și de nimic.

“Intri într-o sală de arte marțiale nu ca să-ți rezolvi problemele, ci ca să înveți să nu te mai temi de ele. Arta marțială nu-ți oferă soluții, ci algoritmi prin care să te formezi astfel încât să găsești tu soluțiile.

Problemele cauzate de violența omului sunt aceleași ca acum 1000 de ani. Omul se teme de violență și de lipsa securității personale. Iar femeile sunt cele mai vulnerabile din punctul acesta de vedere. Nu oferim soluții miraculoase, nu există așa ceva.

Degeaba vezi filme și citești cărți dacă nu practici. Degeaba ai un spray daca nu-l găsești sau nu știi să-l folosești într-o secundă. Atât îi trebuie conflictului să se producă. Oferim, în schimb, cadrul în care femeile să-și poată folosi, de exemplu, cheile mașinii, pixul, o carte ori o umbrelă, pentru a descuraja agresorii.

Și, mai mult decât atât, sădim în mintea femeii convingerea că pot trata și altfel violența.

  • cursuri de autoapărare pentru doamne și domnișoare

  • training mental pentru gestionarea situațiilor de criză

  • gestionarea contextului pre și post-conflictual

Eficient, concis, sincer. Fără povești și blabla-uri.” –  © Paul Dicu

ÎNSCRIERI AICI.

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.