Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Autoaparare pe-ntelesul tuturor cu Paul Dicu @ Ciucas, 30 Octombrie – 1 Noiembrie

0

Ce inseamna autoaparare in contextul vietii cotidiene? Ce poti sa faci, tu om normal si neinitiat in ale artelor martiale de vreun fel, atunci cand apare o situatie in care esti amenintat fizic.

paulpatru-640x300

Trei antrenamente pe zi de cate o ora – o ora si jumatate fiecare. Nu pleci Rambo dintr-o experienta de genul asta dar inveti niste lucruri utile pe care, daca le repeti acasa si le exersezi astfel incat ele sa devina un “raspuns” de rutina, ai sanse decente de a iesi mai putin ciufulit dintr-o situatie surpriza. Intre antrenamente ne plimbam pe traseele din Ciucas, frumoase si usoare.

Detalii si inscrieri aici:
http://www.wild-thing.ro/evenimente/autoaparare-pe-ntelesul-fiecaruia-cu-paul-dicu-ciucas-30-oct-1-noi-15
IGU_8078

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.