Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Autism Voice propune un challenge virtual numit Humans Walkathon care are ca scop strângerea de fonduri pentru copii cu autism de care se îngrijește

0

Autism Voice propune un challenge virtual numit Humans Walkathon care are ca scop strângerea de fonduri pentru copii cu autism de care se îngrijește .

Humans Walkathon este o călătorie a fiecăruia dintre noi. 

Autism Voice organizează Humans Walkathon în perioada 19 martie – 9 aprilie 2021 un traseu care este împărțit în 3 categorii:

  • # Extreme202,1k pe care îi poți termina în 21 de zile, traseu de 202,1 de km efectuați oriunde vei alege;
  • #Power20,21k, pe care îi poți face în oricare dintre cele 21 de zile ale evenimentului, dar toți 20,21k dintr-o singură călătorie;
  • #10K4Humans pe care îi poți face în oricare dintre cele 21 de zile ale evenimentului, dar toți 10k dintr-o singură călătorie.

Vineri, 19 martie, ora 5:00 AM se va începe călătoria și este timp pentru finalizarea kilometrilor propusi până vineri, 9 aprilie, la ora 8:00 PM.

Acest eveniment are ca scop strângerea de fonduri pentru micuții diagnosticați cu tulburare de spectru autist, 55 de lei stransi cu această ocazie se vor transforma în ore de terapie pentru cei 400 de copii cu care lucrează terapeuții Autism Voice în cele două centre de terapie.

Despre Asociația Autism Voice

În Asociația Autism Voice sunt 400 de copii pe care viața i-a izolat nu doar în pandemie. În spatele unui zid gros, numit autism, acești micuți străbat un drum lung spre normalitate. Fiecare taxă de participare la Humans Walkathon se va transforma în ore de terapie pentru acești mici luptători. Fiecare 55 de lei=o oră de terapie.

Misiunea asociației Autism Voice, încă din 2008, este de a dezvolta și a oferi, la nivel național, cei mai buni specialiști și cele mai bune programe de recuperare și integrare a copiilor cu tulburări din spectrul autist sau comportamentale.

Cele două centre de terapie ale asociație sunt repere de profesionalism în România, iar echipa multidisciplinară a asociației asigură rezultatele optime în recuperarea abilităților copiilor cu dizabilități neuropsihice prin:

  • Programe de diagnosticare precoce, evaluare și terapie pentru cei mici;
  • Programe de consiliere și training pentru părinți și cadre didactice;
  • Programe de formare a specialiștilor implicați în terapia copiilor;
  • Materiale educaționale și terapeutice speciale;
  • Programe de integrare socială pentru copii și adolescenți;
  • Programe de advocacy, conștientizare și educare cu grupuri sociale și profesionale, pentru a-i ajută să înțeleagă cum pot contribui la evoluția copiilor cu tulburări de dezvoltare sau de spectru autist.

Detalii: https://autismvoice.ro/

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.