Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aur pentru România la Transylvania Horse Show 2015

0

Călin Nemeş a câștigat medalia de aur la Concurs Complet Internaţional (CCI 1*) iar studenţii români, Cristian Ceauşescu, Raul Ilioi şi Bogdan Leonte au câştigat Cupa Naţiunilor la Studenţi, concurând cu echipe din 14 ţări.

Concurenți și suporteri din 14 țări au participat, în acest weekend, la Transylvania Horse Show, cel mai cunoscut concurs hipic internațional din România, care s-a desfășurat în satul Prod, la 16 km de Sighișoara. Evenimentul s-a bucurat de prezența a peste 4000 de oameni care au venit in inima naturii pentru a se bucura de concurs si pentru a cunoaşte mai bine tainele călăriei.

Cea de-a cincea ediție a Transylvania Horse Show a găzduit trei tipuri de competiții: Concurs Complet Internaţional (CCI*), Concurs Complet – categoria Novici și Pre Novici şi Concursului Internaţional Universitar – Cupa Naţiunilor pentru Studenţi (AIEC Student Riders Nation Cup – România 2015), organizat în colaborare cu Association International des Etudiants Cavaliers (AIEC).

CrossCountry_(c)Theo Cucu

Călin Nemeş a câștigat medalia de aur la Concurs Complet Internaţional (CCI 1*) la Transylvania Horse Show 2015.

Călin Nemeş a câștigat, cu calul Eros, medalia de aur la Concurs Complet Internaţional (CCI 1*) în cadrul celei de-a cincea ediții a Transylvania Horse Show. Locul doi la categoria CCI 1*, la o diferență de 27,80 puncte, a fost ocupat de Viorel Bubău cu calul Rustic.

Cal

Călăreț

Țara        

    Punctaj   total

Eros

Călin Nemeş

RO

     67,9

Rustic

Viorel Bubău

RO

     95,7

La această disciplină de Probă Completă concurenții profesioniști au avut de parcurs 3 probe: dresaj, obstacole și cross-country. Pentru a fi în clasament, cuplul cal-călăreț trebuie să parcurgă integral toate cele 3 probe. Câștigător este declarat cuplul care, după cele 3 probe de concurs, a acumulat cele mai puține puncte de penalizare. Conform regulamentului internațional, un călăreț poate participa la acestă disciplină de Concurs Complet cu maxim 3 cai cu condiția să parcurgă integral toate cele 3 probe. Concursul a fost organizat în colaborare cu Federația Ecvestră Română (FER) și Federația Ecvestră Internațională (FEI).

Concurs Complet – categoria Novici, Pre Novici şi Pre Novici Copii.

La categoria Novici medalia de aur a fost câştigată tot de Călin Nemeş care, la această clasă, a făcut echipă cu calul Funny Flight. Locul doi a fost câştigat de Orsolya Juhasz și calul Romantic Boy iar locul trei de Monica Zăgan cu calul Avalanche.

Cal

Călăreț

Punctaj TOTAL

Funny flight

Călin  Nemeș

57,6

Romantic Boy

Orsolya  Juhasz

61,6

Avalanche

Monica  Zăgan

70,3

Categoria Pre Novici

Cal

Călăreț

Punctaj TOTAL

Epic

Adrian Gherghina

58,7

Kira

Takacs Sandra

80,6

Aspen

Valentin Mihalcea

104,1

Categoria Pre Novici Copii

Cal

Călăreț

Punctaj TOTAL

Yavrum

Timea Kovacs

62,7

Echipa României a câştigat Cupa Naţiunilor pentru Studenţi la Concursul Internaţional Universitar (AIEC Student Riders Nation Cup – România 2015)

Aurul a fost câștigat, pentru prima dată, de echipa României formată din călăreții Cristian Ceauşescu, Raul Ilioi and Bogdan Leonte. Argintul a revenit echipei de studenţi din Germania iar bronzul echipei Austriei.

Echipa Romaniei _Aur Echipe_Studenti

La individual, medalia de aur a fost câștigată de studenta Katharina Wilding din Austria. Medalia de argint a fost primită de către Kaeye Anne din Belgia iar bronzul i-a revenit studentei germane, Alexandra von der Leyen.

Transylvania Horse Show a primit premiul „Concursul anului” pentru ediţiile 2011, 2012 şi 2014 din partea AIEC (Association Internationale des Etudiants Cavaliers), cea mai mare asociaţie de acest gen din lume. La această secţiune studenţi din toată lumea au concurat la 2 probe: dresaj şi sărituri obstacole.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.