Au mai ramas cateva zile in care te poti inscrie in cursa pentru Marele Premiu!

0

Concursul Salonului National de Fotografie Turistica, editia XVI, se apropie de final!

Daca ti-a placut sa hoinaresti prin lume si ai un portofoliu de fotografii pe care vrei sa il impartasesti cu noi, inca te mai poti inscrie in concurs pana pe 5 noiembrie!

“Munti de legenda”, “Scenarii artistice”, “Portret”, “Romania turistica”, “Sporturi – la limita imposibilului”, “Oameni si civilizatii” si “Turist pe mapamond” reprezinta categoriile de concurs si se incadreaza in tema “Hoinar prin lume”.

Pentru mai multe detalii privind editia cu numarul XVI a Salonului National de Fotografie Turistica, dar si informatii suplimentare sunt pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro.

Viziteaza si pagina de Facebook: www.facebook.com/vacantesicalatorii.

Salonul National de Fotografie Turistica este organizat de revista Vacante&Calatorii si Fundatia Amfiteatru, cu sprijinul A.R.T.E., sustinut de Teatrul de Revista “Constantin Tanase”, sub egida Programul “Amfiteatrul pentru turismul responsabil”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează