Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au început înscrierile pentru Impact Startup Factory, acceleratorul de startup-uri sustenabile din România

0

Impact Hub Bucharest & Impact Hub Cluj-Napoca în parteneriat cu Impact Hub Zurich anunță lansarea acceleratorului Impact Factory, cu scopul de a identifica și a sprijini acele idei de afaceri ale căror produse, servicii sau tehnologii aduc beneficii pentru planetă și comunități.

Înscrierile la prima ediție a acceleratorului de startup-uri sustenabile Impact Startup Factory au loc până pe 27 iunie.

unnamed

Ce primești

– bootcamp de dezvoltare a proiectelor (București & Cluj);

– sesiuni de mentorship;
– testare și validare a business-urilor pe piață;
– prezentarea proiectelor în fața unui juriu alcătuit din membri ai echipei de mentori;
– 6 echipe vor beneficia de un fellowship, care include o vizită de două zile la Zurich pentru a interacționa cu investitori și antreprenori internaționali
– ultima etapă a proiectului presupune un program intensiv de 4 luni de pregătire și lansare pe piață a business-urilor.

Înscrie-ți ideea sau fii parte dintr-o echipă ce are deja o idee și participă la program!

Fie că ai deja o idee de business sau vrei să faci parte din cadrul unor echipe existente, dacă ești un antreprenor din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, vei beneficia de îndrumarea unor mentori și a unor experți în sustenabilitate în fiecare etapă de dezvoltare a startup-ului, de la identificarea clienților potriviți și confirmarea faptului că produsul va vinde cu succes pe piața țintă, până la construirea unui plan de afaceri și lansarea produsului/serviciului.

Vino la sesiunile de informare din orașul tău și află cum poți participa la Impact Startup Factory!

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.