Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au început înscrierile pentru cel mai mare concurs ce se adresează fotografilor și videografilor de nuntă din România. Înscrierile sunt gratuite

0

Fotografi-cameramani, catalog al fotografilor si cameramanilor de nunta din Romania, a lansat cea de-a opta ediție a concursului anual de fotografie și videografie de nuntă 2020, cel mai mare și important concurs din Romania ce se adresează fotografilor și videografilor de nuntă.

Participanții se se pot înscrie în concurs cu cele mai bune materiale proprii, realizate în perioada 2019-2020. Înscrierile în concurs sunt complet gratuite și se pot face rapid, utilizând o platformă special dedicată pentru propunerea materialelor.

Chiar și în această perioadă provocatoare, oferta de servicii în acest domeniu este în creștere, motiv pentru care atât clienții cât și furnizorii simt nevoia unui reper credibil și obiectiv atunci când vine vorba despre identificarea și alegerea unui serviciu de calitate.

Acest concurs este competiția de referință pentru fotografia și videografia de eveniment din România, prin care se aleg cei mai buni fotografi și videografi de eveniment, de către un juriu internațional care notează materialele realizate recent.

Încă de la început ne-am dorit să încurajăm performanța și să impulsionăm creșterea calității din acest domeniu, iar rezultatele din fiecare an ne-au confirmat din plin așteptările. Este minunat să vezi cum în fiecare an apar materiale din ce mai spectaculoase. Însă cel mai important efect este că fotografii și videografii de nuntă din România și Republica Moldova sunt din ce în ce mai vizibili și apreciați la nivel internațional.„, spun organizatorii Concursului.

Competiția include un număr de 25 categorii pentru fotografii și 8 categorii pentru videoclipuri.

Aceasta se va desfășura în două etape:

  • cea de nominalizare, în care cele mai bune materiale vor fi selectate de către o comisie de nominalizare locală (foto și video);
  • cea de jurizare, în care materialele nominalizate vor fi notate de către un juriu internațional (39 jurați pentru foto, 21 jurați pentru video, din 20 țări).

În urma jurizării, se vor stabili câștigătorii categoriilor de concurs, precum și Fotograful și Videograful Anului, conform regulamentului. Câștigătorii sunt anunțați în luna ianuarie 2021.

Dincolo de competiţia propriu-zisă, participanții pot câștiga, în cadrul unei super tombole, schimburi de experiență și întâlniri cu profesioniști din domeniu, materializate prin participarea la workshop-uri și evenimente dedicate fotografiei și videografiei de nuntă organizate în țară sau prin programe de mentoring 1:1.

Partenerii ce oferă aceste locuri sunt:

Puteți afla mai multe detalii despre concurs, dar și despre catalogul Fotografi-Cameramani accesând link-urile de mai jos:

Detalii concurs foto Detalii concurs video Website   Blog Facebook

Fotografi-Cameramani este cel mai mare catalog de fotografi și videografi de nuntă din România, prezentând portofoliile a peste 2700 membri. Până în prezent, peste 59,000 de miri au contractat prin intermediul catalogului servicii foto / video oferite de către membrii site-ului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.