Au început înscrierile penru competiția Dracula Film Festival 2015

0

Cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Film DRACULA FILM FESTIVAL se va desfășura la Brașov în perioada 7-11 octombrie 2015.  Proiecțiile vor avea loc la Teatrul Sică Alexandrescu, Cinemateca Patria și Cinema One Brașov.

Astfel, regizori, producători și distribuitori din întreaga lume sunt așteptați să își înscrie cele mai noi producții în una dintre cele două secțiuni: competiția pentru lungmetraje horror & fantastic (Dracula Trophy) și competiția pentru scurtmetraje horror & fantastic (Little Dracula).

Dracula Film Festival 2015
Filmele pot fi înscrise prin completarea formularului de înscriere de pe site-ul festivalului www.draculafilm.ro până la data de 31 august 2015.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează