Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au inceput inscrierile la scoala in Tara lui Andrei!

5

Ai buletin pentru Ţara lui Andrei? Vrei să mergi la scoala în Ţara lui Andrei? Iată o nou propunere din Ţara lui Andrei: Şcoala lui Andrei – un nou proiect important din Ţara lui Andrei.

Au început înscrierile la Şcoala lui Andrei – un nou proiect important din Ţara lui Andrei.

Şcoala lui Andrei este un concurs naţional eco-civic adresat elevilor şi profesorilor din şcolile generale din România, dornici să protejeze mediul şi să se implice activ în comunitatea în care trăiesc.

Dacă eşti elev sau profesor şi ai o idee despre cum ai putea rezolva o problemă a comunităţii din care faci parte, citeşte regulamentul concursului precum şi recomandările noastre pentru realizarea echipei şi a proiectului. Dacă eşti părinte ajută-ţi copilul şi vorbeşte cu profesorul lui despre Şcoala lui Andrei. Apoi profesorul coordonator poate înscrie echipa în concurs completând cu atenţie formularul, cu toate datele necesare.

Cel puţin 20 de echipe (600 de elevi) pot câştiga o vară de vis în Tabăra din Ţara lui Andrei.

Şcoala lui Andrei este susţinută şi de un juriu format din 8 lideri de opinie ce va desemna 3 şcoli câştigătoare a unor finanţări: 10.000 de euro pentru locul I, 8.000 pentru locul 2 respectiv 6.000 de euro pentru locul 3.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

5 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Au inceput inscrierile la scoala in Tara lui Andrei! | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

  2. avatar
    constantin larisa maria on

    mi-e imi place foarte mult sa vin si eu in tara lui andrei dar profa de religie a spus ca nu stie cum sa ne inscrie

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.