Au inceput inscrierile la scoala in Tara lui Andrei!

5

Ai buletin pentru Ţara lui Andrei? Vrei să mergi la scoala în Ţara lui Andrei? Iată o nou propunere din Ţara lui Andrei: Şcoala lui Andrei – un nou proiect important din Ţara lui Andrei.

Au început înscrierile la Şcoala lui Andrei – un nou proiect important din Ţara lui Andrei.

Şcoala lui Andrei este un concurs naţional eco-civic adresat elevilor şi profesorilor din şcolile generale din România, dornici să protejeze mediul şi să se implice activ în comunitatea în care trăiesc.

Dacă eşti elev sau profesor şi ai o idee despre cum ai putea rezolva o problemă a comunităţii din care faci parte, citeşte regulamentul concursului precum şi recomandările noastre pentru realizarea echipei şi a proiectului. Dacă eşti părinte ajută-ţi copilul şi vorbeşte cu profesorul lui despre Şcoala lui Andrei. Apoi profesorul coordonator poate înscrie echipa în concurs completând cu atenţie formularul, cu toate datele necesare.

Cel puţin 20 de echipe (600 de elevi) pot câştiga o vară de vis în Tabăra din Ţara lui Andrei.

Şcoala lui Andrei este susţinută şi de un juriu format din 8 lideri de opinie ce va desemna 3 şcoli câştigătoare a unor finanţări: 10.000 de euro pentru locul I, 8.000 pentru locul 2 respectiv 6.000 de euro pentru locul 3.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

5 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Au inceput inscrierile la scoala in Tara lui Andrei! | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

  2. avatar
    constantin larisa maria on

    mi-e imi place foarte mult sa vin si eu in tara lui andrei dar profa de religie a spus ca nu stie cum sa ne inscrie

Comentează