Au început înscrierile la Rocket Bike Fest, ediția V, 31 mai 2015!

0

Vino să faci parte din frumoasa familie a iubitorilor de mișcare!

Vino la a V-a ediție Rocket Bike Fest! O să descoperi trasee și categorii provocatoare, vei avea oportunitatea să petreci ziua în natură, cu sport și bineînteles, bună dispoziție!

pictograma Rocket Bike Fest

Echipa BikeXpert – Help Autism te așteaptăduminică, 31 mai 2015, la Phoenix Aventura Parc Cernica sub îndemnul PEDALEZ, MĂ DISTREZ, DONEZ! Ia parte la o călătorie antrenantă, unde vei avea parte de ultima zi de primăvară a anului în mijlocul naturii și te vei pregăti să întâmpini cu suflu nou venirea verii.

Traseele pregătite de organizatori, Asociația Help Autism și BikeXpert, se potrivesc pe roțile și experiența fiecăruia. Poți alege una sau toate categoriile de concurs, ele fiind programate una după alta, pe trasee care nu se suprapun.

Pentru fiecare categorie, cei mai buni cicliști vor fi răsplătiți cu premii frumoase. Atât participanții la eveniment, cât și concurenții vor avea parte de surprize pe parcursul întregii zile.

Alătură-te, prin participarea ta, la cauza noastră, strângerea de fonduri pentru copiii cu autism. Fondurile colectate din taxa de înscriere vor fi direcționate către Asociația HelpAutism cu scopul susținerii programelor gratuite pentru copiii cu autism.

Înscrie-te la Rocket Bike Fest – pista prieteniei!  Pe site-ul www.rocketbike.ro sau direct la Magazinul BikeXpert din Șoseaua Pantelimon nr.94.

Pentru mai multe informații, accesează http://www.rocketbike.ro/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/RocketbikeFest

Rocket Bike Fest este un concurs de ciclism cross country (XCO) care își propune să sprijine un stil de viață sănătos și să promoveze ciclismul ca mod de petrecere al timpului liber. Evenimentul vine în întâmpinarea tuturor iubitorilor de natură și a pasionaților de competiții sportive, fiind o competiție dedicată familiilor, copiilor, pasionaților de natură, pasionaților de ciclism și performerilor în acest sport. Obiectivul principal este conștientizarea autismului și susținerea programelor de integrare a copiilor diagnosticați cu tulburări din spectrul autist.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează