Au început înscrierile la cea mai mare competiție foto din Transilvania

0

Peste 300 de fotografi sunt așteptați la maratonul foto, cea mai mare competiţie foto din zona Transilvaniei, care oferă fotografilor amatori şi profesionişti oportunitatea de a-şi testa limitele şi creativitatea, câştigând premii în valoare totală de 6.000 lei.

afis-photo-marathon

Maratonul foto are loc pe 15 octombrie şi cuprinde două competiţii care se vor desfăşura în paralel: una pentru fotografii amatori şi una pentru cei profesionişti. Cei implicaţi în competiţie au la dispoziţie 8 ore pentru a realiza 4 fotografii, câte una pentru fiecare categorie, propusă de juriu şi trasă la sorţi în ziua evenimentului.

Fotografii înscrişi în competiție trebuie să ţină cont de faptul că imaginile trebuie predate în maximum 8 ore de la startul competiţiei, fără a fi prelucrate în programele de editare (Photoshop, Indesign, Corel etc.). Sunt permise doar editările din aparat, în cazul competiţiei
pentru fotografii profesionişti.

Pe lângă premiile oferite, cele mai bune fotografii înscrise vor fi expuse timp de 2 săptămâni în cadrul expoziţiei Photo Marathon’16.

Pentru a intra în competiție, fotografii trebuie să completeze formularul de înscriere până pe 12 octombrie și să citească cu atenție condițiile de participare.

Alături de competiţia foto, pasionaţii de fotografie pot participa şi la workshop-urile pregătite pentru ei şi la expoziţiile care vor avea loc în perioada 13-16 octombrie. Mai multe detalii se găsesc pe www.photomarahton.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Maratonul foto face parte din evenimentul Photo Marathon, care se desfășoară la Cluj-Napoca în perioada 13-16 octombrie, propunând pasionaților de fotografie un maraton complex ce cuprinde expoziții, workshop-uri și competiții foto.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.