Au fost desemnaţi finaliştii Romanian Startup Awards. Votează acum pentru start-up-urile şi investitorii preferaţi!

0

 The Next Web în colaborare cu Geekcelerator organizează Romanian Startup Awards, competiţie online ce premiază cele mai performante start-up-uri şi ce mai importanţi antreprenori şi investitori autohtoni. Juriul de specialitate format din reprezentanţi ai The Next Web a ales 35 de finalişti din cele peste 1400 de nominalizări existente. Câştigătorii vor fi desemnaţi de către public, acesta având posibilitatea de a vota online la thenextweb.com/startupawards/romania

A4

În urmă cu patru săptămâni, The Next Web şi Geekcelerator au anunţat organizarea Romanian Startup Awards, competiţie ce îşi propune să descopere cele mai importante start-up-uri de pe scena tehnologiei româneşti. De la lansarea competiţiei au fost trimise 1400 de nominalizări la cele 7 categorii de concurs, iar juriul The Next Web a selectat 35 de finalişti, după cum urmează:

 

Start vot pentru câştigătorii Romanian Startup Awards

Câştigătorii Romanian Startup Awards sunt aleşi de către public. Oricine îşi poate susţine favoriţii votând online la http://thenextweb.com/startupawards/romania până luni, 4 februarie, ora 14:00. Rezultatele vor fi comunicate online, iar câştigătorii la fiecare categorie de concurs vor primi un bilet la conferinţa The Next Web care va avea loc în luna aprilie în Amsterdam.

 

Întâlnirea comunităţii tech în Bucureşti

Marţi, 5 februarie, începand cu ora 20:00, la Mojo (Str. Gabroveni nr. 14) va avea loc o întâlnire a comunităţii tech în Bucureşti. Co-Fondatorul The Next Web Patrick De Laive va fi acolo pentru a cunoaşte unii dintre cei mai importanţi actori de pe scena tehnologiei româneşti. Seara va fi animata de acordurile classic rock în interpretarea unică BENETONE Band, iar berea va fi oferită de Okapi Studio. Înregistrarea pentru a participa la eveniment se realizează prin completarea formularului online disponibil la http://thenextweb.com/startupawards/romania/meetup

Despre TNW Startup Awards

TNW Startup Awards celebrează antreprenoriatul în hub-urile tehnologice ale Europei. În fiecare ţară vor fi înmânate 7 premii la evenimentele care vor avea loc în Berlin, Londra, Dublin, Paris, Barcelona, Bucureşti, Varşovia, Amsterdam, Kiev, Moscova, Istanbul şi Copenhaga. Categoriile de concurs sunt: start-up-ul anului, cel mai bun (co-)fondator, cea mai bună aplicaţie web, cea mai bună aplicaţie mobile, cea mai bună experienţă a utilizatorului, cel mai bun desing şi cel mai bun investitor. Câştigătorii TNW Startup Awards sunt aleşi prin vot de către public. Nominalizările se efectuează online la thenextweb.com/startupawards/romania

 

Despre The Next Web

TheNextWeb.com este sursa globală de ştiri despre tehnologie, business şi cultura. De la lansarea sa din ianuarie 2008 şi până astăzi, site-ul a ajuns la un trafic lunar de 6 milioane de vizitatori din întreaga lume şi se mândreşte cu audienţa sa internaţională.

Conferinţa The Next Web este a doua cea mai mare conferinţă despre internet din Europa şi are loc în luna aprilie a fiecărui an în Amsterdam, Olanda.

The Next Web Romanian Startup Awards este un eveniment organizat cu sprijinul Digi TV, Realitatea.net, România Liberă, Business Woman, Market Watch, Cariere Online, Business Cover, Tech Cover, IQ Ads, România Pozitivă,  Radio Lynx, Incont.ro, Metropotam, Wall-Street.ro, Startups.ro, Venture Connect, Akcees, Studenţie.ro, Online Student, Agora şi Best Resource.

Website: thenextweb.com/startupawards/romania

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează