Au donat imprimante in scoli din 12 orase ale tarii

0

Lidl Romania a donat imprimante in 19 institutii publice de invatamant din 12 orase ale tarii. In acest an scolar, compania a dorit sa le faca o surpriza atat elevilor, cat si profesorilor deopotriva si a oferit 70 de imprimante scolilor si liceelor din Iasi, Bucuresti, Arad, Pitesti, Brasov, Targoviste, Craiova, Constanta, Braila, Bacau, Ploiesti, Targu Jiu.

Printre liceele care dispun de imprimante donate de Lidl in aceasta toamna se numara Liceul Tehnologic din Arad, Colegiul Economic Maria Teiuleanu din Pitesti, Colegiul Comercial Virgil Madgearu din Targu Jiu, Liceul Economic Sansa din Ploiesti. Profesorii sunt placut surprinsi de initiativa Lidl, declarand ca aceste imprimante le vor fi foarte utile pentru a pregati fise de lucru si alte materiale suport pentru studiu.

Donatie imprimante Lidl

„Aceasta donatie este doar una dintre actiunile caritabile pe care Lidl le desfasoara In aceasta toamna. Sustinem educatia si consideram ca este foarte important ca institutiile de Invatamant din Romania sa dispuna de echipamente necesare pentru a-si desfasura activitatea scolara In bune conditii. Imprimantele pe care le donam le vor fi folositoare atat elevilor, cat si profesorilor.“, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager, Lidl Romania.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează