Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atlas de sfaturi inutile pentru carieră, 15 martie 2021

0

Știi pe cineva care… sau ești student, masterand sau proaspăt absolvent și ai întrebări de carieră la care nu-ți răspunde nimeni? Pentru tine organizam o serie de întâlniri online în care vom răspunde la orice întrebare de carieră și vom încerca să demontăm cât mai multe mituri.

Sesiune curată de Tibi Borza și Bogdan Popescu. Maeștrii ai antrenamentelor de supraviețuire în primele momente ale carierei și nu numai.

Sursa si mai multe informatii: aici.

Cei din episodul 1 au supraviețuit și sunt în continuare bine veniți și la episoadele ce vor urma. Sigur vor apare și alte întrebari ce-și vor căuta raspunsul.

Stai cu ochii pe noi și salvează data de: 15 martie 2021, 0ra 18.30

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/85198443009…

Meeting ID: 851 9844 3009
Passcode: 215855

Sursa si mai multe informatii: aici.

#startcariera #mythbusters #sfaturiinutile
#pebune #acumemomentul #amcuraj

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.