Atelierul Viitorului – sprijin pentru tinerii cu dizabilităţi, cadouri minunate pentru cei dragi ţie

0

De Craciun, cadourile pe care tu le faci celor dragi pot fi bucurii atat pentru destinatari, cat si pentru cei care le confectioneaza. Te invitam sa rasfoiesti virtual catalogul  nostru cu felicitari si decoratiuni de Craciun, disponibil pe site-ul  chanceforlife.rosi sa alegi cadourile potrivite pentru apropiatii tai.

Toate produsele prezentate pe site sunt realizate in cadrul Atelierului Viitorului, un loc in care 16 tineri seropozitivi din centre de plasament vin in fiecare zi si confectioneaza aceste obiecte sub supravegherea personalului si a voluntarilor organizatiei. Astfel, ei invata sa isi asume responsabilitati si, cel mai important, Atelierul este locul in care ei sunt valorizati si pretuiti pentru ceea ce pot confectiona prin efortul propriu.

Daca vrei sa sprijini acest proiect, poti comanda produse handmade pentru Craciun la adresa de e-mail diana.ferent@chanceforlife.ro.

Atelierul Viitorului

De asemenea, ii poti sprijini pe beneficiarii fundatiei si sustinand proiectul Pauza de Creatie. In cadrul acestuia organizam Ateliere Creative pentru angajatii companiilor, iar pentru sarbatorile ce vin am pregatit un Atelier Special in care vom confectiona ornamente si decoratiuni de Craciun.

Mai multe informatii despre acest proiect gasesti aici, iar daca vrei sa aduci in compania ta un astfel de Atelier, trimite-ne un e-mail la adresa diana.ferent@chanceforlife.ro.

Pentru a fi la current cu activitatile noastre, viziteaza pagina noastrade facebook: Fundatia Chance for Life.

Alege ca in acest an sa oferi in dar de Craciun obiecte facute manual, din suflet pentru suflet. Daruieste bucurie!
Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.