Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelierul de Pânză: DONĂM 1000 de măști reutilizabile din bumbac!

0

Atelierul de Pânză: Am revenit cu un anunț important: DONĂM 1000 de măști reutilizabile din bumbac! Având în vedere faptul că în spitalele noastre și în farmacii, cererea pentru măști este tot mai mare, iar stocurile sunt limitate, în această perioadă ne vom concentra eforturile pentru a confecționa măști reutilizabile din 100% bumbac.

Pentru că suntem un atelier social, continuăm să îi ajutăm pe cei mai vulnerabili în această perioadă: persoanele cu dizabilități, cu diferite probleme de sănătate, pensionari sau personal medical. Aşadar, am decis să producem 1000 de măști reutilizabile din bumbac, măști pe care le vom dona persoanelor vulnerabile, la cererea acestora.

 Rugăm ca persoanele care corespund criteriilor mai sus menționate și care sunt interesate, să ne scrie un mesaj în privat (pe pagina noastră de Facebook) sau la adresa de e-mail contact@atelieruldepanza.ro. Întrucât resursele noastre sunt limitate, este important de menționat că nu putem acoperi și costul transportului (pentru București, costul este de 8 lei/colet, iar pentru adresele din afara Bucureștiului, costul este de 16 lei/colet).

Atenție Măștile din bumbac reutilizabile trebuie mai întâi spălate și sterilizate prin fierbere timp de 5 minute și se recomandă să fie schimbate când se umezesc. Pentru protecție suplimentară, cei care doresc, pot dubla masca pe interior cu un șervețel de unică folosință sau tifon. După fiecare utilizare, se reia spălarea și sterilizarea măștilor.

Vă rugăm să distribuiți acest mesaj! 🙏

Sursa: Facebook Atelierul de Panza

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.