Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelierele Pegas prezintă Noul Pegas Cutezător, primul Fat Bike din gama Pegas

0

Atelierele Pegas prezintă Noul Pegas Cutezător, primul Fat Bike din gama Pegas
Precomenzi la atelier@bicicletapegas.ro

Joi, 4 Februarie 2016, Atelierele Pegas au lansat primul model Fat Bike din gamă, denumit sugestiv Pegas Cutezător. Bicicleta respectă designul clasic definitoriu consacratei mărci, având totuși o identitate aparte prin caracteristici și componente ce-i vor asigura ciclistului confort și o experiență de neegalat.

p-atelierele-pegas-prezinta-noul-pegas-cutezator-primul-fat-bike-din-gama-pegas

Noul Pegas Cutezător este dotat cu anvelope de tip Fat Bike CST BFT 26×4.0 şi cu jante late din aluminiu, putând fi folosită în toate anotimpurile și pe toate tipurile de teren denivelate – zăpadă sau nisip, dar și în oraș – pe teren normal.

Pegas le propune, astfel, românilor redescoperirea țării de pe bicicletă, pe tot parcursul anului, vremea și terenul reprezentând acum pretexte de expediții de la câmpie la munte, pe soare, ploaie sau ninsoare, vara sau iarna.

Schimbătorul de viteze Shimano și frânele solide pe discuri de 160 mm față/spate asigură control și stabilitate în orice situație, schimbarea vitezelor și frânarea realizându-se silențios și rapid, indiferent de context. Mai mult decât atât, șaua cu arcuri cauciuc cu aspect cruiser și ghidonul din oțel, înalt de 255 mm, îi oferă ciclistului o poziție confortabilă la drum pe orice tip de suprafață, fie că vorbim de o plimbare la munte – off-road, la mare – pe nisip sau în oraș.

Jantele și anvelopele noului Pegas se potrivesc de minune imaginii unui peisaj montan, iar cadrul kaki, tip army, oferă o senzație de safari, acest mix reprezentând, de fapt, elementul vizual ce subliniază versatilitatea modelului Pegas de tip Fat Bike.

Bicicleta este disponibilă la prețul de 1.999 LEI. Pentru plata integrală în avans, cash sau cu cardul, se acordă un discount de 10% (1.799 LEI), oferta fiind valabilă până la data de 28 Februarie 2016.

Precomenzi:
– adresa de e-mail atelier@bicicletapegas.ro
– telefon: 021.313.75.09 / Luni – Vineri, 10:00 – 19:00; Sâmbătă, 12:00 – 18:00
– site Pegas: http://www.bicicletapegas.ro/cumpara/pegas-cutezator-fat-bike-7s-900?c=47
– pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/bicicletelepegas/
*Precomenzile de Fat Bike – Pegas Cutezător vor fi livrate începând cu data de 23 Martie 2016.

p-atelierele-pegas-prezinta-noul-pegas-cutezator-primul-fat-bike-din-gama-pegas_1
Magazinele și/sau atelierele de biciclete interesate de dezvoltarea unui parteneriat cu Pegas sunt invitate să completeze un chestionar de intenție accesând link-ul -> https://goo.gl/Xw7mLZ. Acestea vor fi ulterior contactate de echipa Pegas pentru a discuta oferta comercială, precum și detaliile de livrare.

Bicicletele Pegas se comercializează la atelierul situat la parterul Garajului Clădirii Ciclop, aflată pe Bulevardul Magheru din București, online (de pe pagina de Facebook sau de pe site), dar și în câteva magazine partenere din țară.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.