Ateliere Fără Frontiere donează 500 de calculatoare într-o nouă etapă Assoclic

0

Scoala nr 55 - Beneficiar Assoclic 

Ateliere Fără Frontiere a anunțat deschiderea unei noi etape a programului de donații de calculatoare Assoclic. În această etapă vor fi donate 500 de calculatoare către organizații neguvernamentale (asociații, fundații, federații), școli, licee, instituții de învățământ acreditate (facultăți/universități), grădinițe, muzee de stat, biblioteci de stat și instituții sociale care prezintă un proiect într-unul din domeniile eligibile: educaţie prin acces la IT&C, integrare/reintegrare – care stimulează autonomia persoanelor asistate prin acces la IT&C, formare prin acces la IT&C sau alte proiecte care vizează un impact social în comunitate.

Termenul limită pentru înscrierea de proiecte în etapa a II-a din 2013 a ASSOCLIC este 11 Noiembrie 2013

Regulamentul complet este disponibil aici http://assoclic.ro/regulament-de-participare iar detalii complete și înscrierile sunt disponibile pe www.assoclic.ro.

Assoclic 2013 etapa a II-a este un proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Parteneri financiari ai Assoclic: ING, Programul de Cooperare Româno-Elvețian.

Partenerii strategici ai Ateliere Fără Frontiere: Apa Nova București – Veolia; BRD-Groupe Société Générale,  Carrefour România și Fondation Webhelp.

Cu sprijinul: ECOTIC, CD Press, SNAPSHOT by McCann PR, Techsoup România, România Pozitivă, Știri ONG.

Despre Assoclic

Assoclic este programul național de donații de computere al  Ateliere Fără Frontiere, care, din 2008 și până în prezent, a donat peste 3000 calculatoare recondiționate la mai mult de 500 de structuri din întreaga țară, oferind celor aproape 59.000 de beneficiari ocazia de a utiliza calculatoarele pentru educație, integrare și dezvoltare personală.

Despre Ateliere Fără Frontiere

Ateliere Fără Frontiere este o asociație română non-profit de inserție a cărei misiune este integrarea socio-profesională a persoanelor în mare dificultate, lupta împotriva risipei și poluării prin recondiționarea și reciclarea echipamentelor IT uzate, reutilizarea deșeurilor publicitare prin confecționarea de sacoșe si obiecte promoționale, solidaritatea prin donații de echipamente IT pentru proiecte educaționale și organizarea de șantiere de solidaritate.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.