Ateliere Fără Frontiere donează 500 de calculatoare într-o nouă etapă Assoclic

0

Scoala nr 55 - Beneficiar Assoclic 

Ateliere Fără Frontiere a anunțat deschiderea unei noi etape a programului de donații de calculatoare Assoclic. În această etapă vor fi donate 500 de calculatoare către organizații neguvernamentale (asociații, fundații, federații), școli, licee, instituții de învățământ acreditate (facultăți/universități), grădinițe, muzee de stat, biblioteci de stat și instituții sociale care prezintă un proiect într-unul din domeniile eligibile: educaţie prin acces la IT&C, integrare/reintegrare – care stimulează autonomia persoanelor asistate prin acces la IT&C, formare prin acces la IT&C sau alte proiecte care vizează un impact social în comunitate.

Termenul limită pentru înscrierea de proiecte în etapa a II-a din 2013 a ASSOCLIC este 11 Noiembrie 2013

Regulamentul complet este disponibil aici http://assoclic.ro/regulament-de-participare iar detalii complete și înscrierile sunt disponibile pe www.assoclic.ro.

Assoclic 2013 etapa a II-a este un proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Parteneri financiari ai Assoclic: ING, Programul de Cooperare Româno-Elvețian.

Partenerii strategici ai Ateliere Fără Frontiere: Apa Nova București – Veolia; BRD-Groupe Société Générale,  Carrefour România și Fondation Webhelp.

Cu sprijinul: ECOTIC, CD Press, SNAPSHOT by McCann PR, Techsoup România, România Pozitivă, Știri ONG.

Despre Assoclic

Assoclic este programul național de donații de computere al  Ateliere Fără Frontiere, care, din 2008 și până în prezent, a donat peste 3000 calculatoare recondiționate la mai mult de 500 de structuri din întreaga țară, oferind celor aproape 59.000 de beneficiari ocazia de a utiliza calculatoarele pentru educație, integrare și dezvoltare personală.

Despre Ateliere Fără Frontiere

Ateliere Fără Frontiere este o asociație română non-profit de inserție a cărei misiune este integrarea socio-profesională a persoanelor în mare dificultate, lupta împotriva risipei și poluării prin recondiționarea și reciclarea echipamentelor IT uzate, reutilizarea deșeurilor publicitare prin confecționarea de sacoșe si obiecte promoționale, solidaritatea prin donații de echipamente IT pentru proiecte educaționale și organizarea de șantiere de solidaritate.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează