Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ATELIER ONLINE: Instrumente actuale utilizate în managementul echipei / 31 martie 2021

0

Te invităm online în data de 31 martie la o experiență de învățare interactivă și practică pentru identificarea și testarea unor  instrumente actuale utilizate în managementul echipei.

📅 Miercuri, 31 martie 2021 | 14:00 – 15:30
📍 Gratuit | Live on Zoom

Este o ocazie unică să înveți și să intri în dialog direct cu Florin Ghindă – catalizator Synerb.org și fondator RomaniaPozitiva.ro, prima platformă de informație și educație pozitivă din România.

Sursa și mai multe detalii aici.

Florin a moderat și facilitat o serie de conferințe și evenimente de impact cum sunt TEDx București, Social Impact Award, Future Makers, evenimentele Impact Hub, RoWin, Diplohack, Shift+Vieți, Programul de leadership al Institutului Aspen, Zilele Biz, Conferința despre fericire, „Fabricat în Țara lui Andrei”, NESsT și OMV Petrom, WWF Green Schools.

Florin lucrează cu clienți din diverse industrii precum bănci și finanțe, automotive, IT, FMCG și comunitatea ONG. Florin este trainer certificat ANC, White Belt la ABInBev. Îi place să utilizeze instrumente și procese de tipul „art of hosting”, teoria „U”, Business Model Canvas și metodologia de design centrat pe oameni și resurse legate de TED.

Mai multe despre Florin poți citi aici: linkedin.com/in/floringhinda

Împreună cu Florin vei:

  • Descoperi 10 instrumente și metode utilizate în managementul echipei utile în contextul competențelor viitorului, preferințelor generațiilor din care fac parte membrii unei echipe și potrivite în contextul de colaborare “remote” în lumea V.U.C.A. (post) COVID.
  • Identifica și testa 5 instrumente sau platforme digitale utile pentru organizarea, planificarea, comunicarea, luarea deciziilor în echipă ori dezvoltarea echipei.
  • Extrage idei și soluții aplicabile pentru 3-5 studii de caz din contexte profesionale diverse în care avem nevoie de abilități, instrumente și procese utile în managementul echipei.

Așadar, te invităm să ne bucurăm împreună de o experiență online dinamică și interactivă precum și de o mulțime de resurse suplimentare utile pentru o gamă variată de contexte de lucru în echipe și managementul oamenilor. 

Pentru a participa la eveniment, te rugăm să completezi Formularului de înregistrare disponibil aici.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului ASCED – Angajare sustenabilă și competitivitate pentru studenții din domeniul economic şi drept, POCU/626/6/13/ 130352, fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.