Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Reparaţii şi schimb de bijuterii cu Repair Café Cluj

0

Bijuteriile ne coloreză momente din viaţă. Ne aduc culoare, delicateţe, simplitate şi eleganţă. Dar ce faci când cerceii tăi preferaţi s-au stricat? Dar cu colierul de care te-ai plictisit ce se întâmplă? Noi sperăm că nu le-ai aruncat şi avem o invitaţie pentru tine! Pe 30 martie, Repair café Cluj în parteneriat cu Orangerie te invită la un eveniment de reparaţii şi schimb de bijuterii, la Flowers Teahouse, incepand cu orele 18.

afis print RC bijuterii-v5

Ce se întâmplă timp de 2 ore?

Reparaţii bijuterii cu
– Carmen Orăşanu, reprezentantă a brandului de bijuterii din hârtie reciclată, Chiramó
– Loredana Mihai creatoare de coliere croţetate de la Ghemul Loredanei

Schimb de bijuterii: venim cu bijuteriile de care ne-am plictisit şi facem schimb cu cele oferite de ceilalţi participanţi. Hai să aducem un aer de primăvară în cutiuţa cu bijuterii!

Vino să te bucuri de inspiraţie şi de comunitate. Eveniment organizat în spiritul economiei darului.

Repair Café Cluj doreşte sa devina o retea de spatii sociale si economice de incurajare a cooperarii si de raspandire a culturii consumului sustenabil de resurse si energie. Este un proiect al asociaţiei Cercul Social. In prezent, “Cercul Social” deruleaza mai multe proiecte de modelare teoretica si practica de sisteme economice circulare, atat in ceea ce priveste reducerea risipei in gestionarea resurselor materiale disponibile in orasul nostru cat si in dezvoltarea de modele economice noi, care sa permita cat mai multor concetateni accesul la tehnologii inovative de productie materiala si sociala.

Coceptul Repair Café a apărut în 2009 în Olanda, fiind formulat de Martine Postma, în acea vreme jurnalist și publicist în Amsterdam. În 2010, Martine a înființat Fundația Repair Café (Repaircafe.org). Această fundație oferă sprijin grupurilor locale din întreaga lume care doresc să înființeze propriul lor Repair Café. Fundația susține, drept urmare, și Repair Café Cluj, lansat de Casa de Cultura Permanenta în cadrul programului Orașul Vizibil 2015.

www.facebook.com/repaircafecluj

www.repaircafe.org

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.