Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de antreprenoriat Future Makers @ Ploiesti

0

Ateliere de antreprenoriat FUTURE MAKERS. PREMII IN VALOARE DE 20.000 DE EURO.

Caravana atelierelor de antreprenoriat continuă! Miercuri, 18 aprilie, în intervalul 18:00 – 21:30 te invităm alături de partenerii noștri de la JCI Prahova și LinkHub, în spatiul lor din Str. Mircea cel Bătrân nr. 119, Ploiești, să afli mai multe despre proiectul de educație antreprenorială Future Makers, la o discuție despre trenduri de viitor, inițierea unui plan de business și generarea de soluții care să răspundă la provocările următorului deceniu. Vom lucra pe Business Model Canvas, aprofundând etapele necesare în crearea unei afaceri.

Sursa: aici.

Dacă îti surâde ideea unui atelier, completează formularul și vei fi invitat la următorul organizat în orașul tău: http://bit.ly/2t7U2oN


“Those who initiate change will have a better opportunity to manage the change that is inevitable.”

Dacă ești convins că inovația este motorul principal al dezvoltării economice și cochetezi cu ideea de a pune bazele propriei afaceri sau pur şi simplu vrei să continui dezvoltarea uneia la care ai lucrat până acum, te invităm să participi la workshop-ul de Business Model Design.

Future Makers este un program educaţional de antreprenoriat ce cuprinde o competiţie de idei de business orientate către viitor. Aflat la prima ediţie, Future Makers se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani şi va angrena peste 1500 de studenţi și tineri profesionişti, în ateliere antreprenoriale tematice.

Suntem preocupaţi de tendinţele de viitor şi ne dorim să pregătim România pentru provocările ce urmează. Căutăm FUTURE MAKERS ai României, viitori antreprenori care încep azi idei pentru viitor. 


Competiția de antreprenoriat Future Makers se adresează tinerilor între 20 și 29 de ani care:
> Au sau caută o idee bună de business orientată spre viitor pe care să o înceapă în 2018;
> Vor să își extindă network-ul, să cunoască alți tineri care au interese similare și să își unească forțele mai întâi în atelier, și mai apoi în competiție;
> Vor să descopere cum pot lua parte prin intermediul Future Makers la incubare, mentorat, conectare, sau șansa de a câștiga premiile în valoare de 20.000 € pentru implementarea ideii lor de business.

Programul este finanțat de Coca-Cola Foundation și implementat de Global Shapers Bucharest Hub și Social Innovation Solutions. Mai multe detalii pe www.futuremakers.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.