Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Astra Film Festival invita voluntarii in echipa editiei 2019

0

Astra Film Festival invită voluntarii în echipa ediției 2019

Esti pasionat de film? Vrei să înveți lucruri noi și să faci parte din marea echipă care organizează un festival de talie internațională? Astra Film, Festivalul International de Cinema de la Sibiu, unul dintre cele mai importante festivaluri de film de nonficțiune din Europa se apropie și caută voluntari entuziaști.

Înscrie-te voluntar și descoperă fabuloasa lume a filmului !

Implică-te în organizare și trăiește experiența AFF 2019 alături de tineri care împărtășesc aceeași pasiune pentru cinematografie! Vei avea oportunitatea de a învăța de la profesioniști din domeniul cinematografiei de nonficţiune și vei putea să-ți dezvolți propriile abilități în organizarea unui eveniment cultural, iar calitatea de voluntar AFF îți asigură acces la evenimentele din toamnă: proiecții, concerte, expoziții și vei putea interacționa cu regizori, teoreticieni și jurnaliști invitați din lumea întreagă.

Profil de voluntar Astra Film

Dacă ai calitățile profilului de voluntar al Astra Film, Festivalul International de Cinema de la Sibiu, adică ești serios, responsabil, creativ, determinat și te descurci de minune să lucrezi într-o echipă, te invităm să te înscrii completând un formular pecare-l găsești aici si trimite-l împreună cu o fotografie în format .jpg la adresa voluntari@astrafilm.ro, până la data de 31 august 2019. Aplicațiile vor fi evaluate, iar mai apoi vei fi contactat pentru un scurt interviu în urma căruia, în funcție de calitățile tale, se va stabili implicarea ta în organizarea festivalului.

Voluntariatul aduce întotdeauna o mulțime de beneficii: vei lucra cu o echipă profesionistă, si vei putea trece printr-o experienta, care iti aduce satisfactia unei munci bine îndeplinite care contribuie la construirea, implementarea unui eveniment cultural de dimensiune mare. Evident, te vei distra în pauze cu ceilalţi voluntari, iar la final vei fi răsplătit cu o diplomă care atestă implicarea ta în festival și care îți va servi drept recomandare pentru activități viitoare sau oportunități de carieră.

Astra Film Festival, 26 de ani

Ediția a 26-a a Astra Film Festival 2019 se va desfășura în perioada 14-20 octombrie și promite săptămână specială de toamnă dedicată filmului de nonficţiune. Evenimentul va aduce la Sibiu cele mai importante și mai actuale filme de nonficțiune, concerte, conferințe, masterclass-uri și specialiști din domeniul cinematografic din toată lumea. Te invităm la o experiență cinematografică unică și te așteptăm să faci parte din echipa noastră de voluntari!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.