Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIBIU: Astra Film Cinema prezintă The Wolfpack

0

Astra Film Cinema prezintă The Wolfpack:
cazul a 6 frați izolați timp de 14 ani într-un apartament în centrul New York-ului!

Îți poți închipui întreaga ta copilărie petrecută între pereții unui apartament din centrul New York-ului, vizionând film după film fără niciun contact cu realitatea?

The Wolfpack_1

The Wolfpack (regia: Crystal Cassell) surprinde microuniversul familiei Angulo plasat într-un apartament în Manhattan, unde 6 frați sunt izolați de restul lumii de către tatăl lor care a decis că trebuie să-i protejeze de societate interzicându-le să părăsească apartamentul în care locuiesc. În schimb, le-a dat undă verde la colecția sa de blockbustere, așa că tinerii își petrec zilele vizionând și revizionând filme la nesfârșit.
Scenele preferate sunt reconstituite între pereții locuinței de cei 6 frați, dar nu înainte de a-și confecționa costumele și decorurile din ce au la îndemână. Fără nicio percepție a realității aceștia îmbracă costumele personajelor pe care le interpretează atunci când tatăl lor le permite pentru prima dată să iasă împreună și să colinde străzile metropolei. ”Un film pe care trebuie să-l vezi ca să crezi că așa ceva este posibil” – publicația Toronto Star.

Dacă ați ratat la Astra Film Festival 2015 cel mai de succes film al anului, aveți ocazia să-l vedeți la Astra Film Cinema (Piața Mică 11) joi – 18 februarie de la ora 19:00. Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Mai multe informații la tel: 0751.166.516

Trailer: https://youtu.be/VbSXdrJIj_s
Facebook event: www.facebook.com/events/1675658629373513/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.