Astazi, 27 septembrie este termenul limita pentru inscrieri la Gala Premiilor in Educatie!

0

Gala premiilor in Educatie se intampla si in 2010! Perioada de inscriere este 15.06.2010 – 27.09.2010, urmand ca dupa aceasta perioada, juriul, alcatuit din 60 de personalitati ale societatii romanesti, sa decida castigatorii acestei competii.

Competitia se adreseaza oamenilor, organizatiilor neguvernamentale si institutiilor de invatamant de stat sau private care au un impact semnificativ in sistemul educational din Romania. Scopul ei este de a identifica, promova si premia bunele practici in domeniul educatiei.

Formularele de concurs completate trebuie tiparite, semante si trimise prin posta pe adresa Fundatiei (B-dul. Mircea Eliade, numarul 2, sector 1, Bucuresti), impreuna cu documente care sa ateste valoarea de adevar a informatiilor precizate (recomandari, adeverinte, copii ale diplomelor obtinute, poze, inregistrari video etc).

Competitia are 5 categorii, impartite in 11 sectiuni, dupa cum urmeaza:

* categoria „Invatamant preuniversitar” cu sectiunile „Invatatorul/Educatorul anului”, „Profesorul anului”, „Elevul anului (gimnaziu si liceu)”, „Scoala anului” (institutii de stat sau private, inclusiv licee);
* categoria „Invatamant universitar” cu sectiunile „Profesorul anului”, „Studentul anului” (ciclul de licenta, master si doctorat), „Facultatea anului” (institutii de invatamant de stat sau private);
* categoria „Cercetare” cu sectiunea „Cercetatorul anului”;
* categoria Biblioteci cu sectiunea „Bibliotecarul anului”
* categoria „Organizatii neguvernamentale si proiecte” cu sectiunile „ONG-ul anului in domeniul educatiei” si „Cel mai bun proiect educational” (initiat sau dezvoltat de un ONG sau institutie de invatamant).

In cadrul acestei competitii, Fundatia Dinu Patriciu va acorda premii in valoare totala de 250.000 Euro. Acestea se vor oferi in cadrul unui eveniment festiv, care va avea loc pe 27 octombrie, la Palatul Parlamentului din Capitala.

Mai multe detalii pe site-ul oficial premiileineducatie.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează