Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociația Telefonul Copilului organizează a doua ediție a concursului ‘Aventuri din vacanța mare’

0

Asociația Telefonul Copilului organizează concursul ‘Aventuri din vacanța mare’ – ediția a doua, în urma căruia dorim să oferim drept premiu I rechizite școlare și albume educaționale pentru întregul colectiv al școlii câstigătoare, precum și premii constând în rechizite pentru câștigătorii premiilor II și III.

Aventuri din vacanta mare editia a doua
Pentru a putea participa la acest concurs, fiecare școală trebuie să desfășoare intern o competiție între colegii de clasă pentru a alege cea mai interesantă aventură din vacanța mare, reprezentată sub formă de compunere, eseu, poezie sau desen. Ca o școală să fie eligibilă pentru concurs, trebuie să trimită lucrările a cel puțin jumătate din numărul de clase (1 clasa = 1 lucrare).

Asociația Telefonul Copilului se adresează cu acest concurs exclusiv școlilor din mediul rural.

Juriul va evalua înscrierile în funcţie de criteriile de mai jos şi le va nota cu puncte de la 1-10:
a) numărul de clase implicate dintr-o școală, dar nu mai puțin de jumătate din numărul total al claselor dintr-o școală;
b) originalitatea lucrărilor;
c) diversitatea lucrărilor;
d) creativitatea lucrărilor.

Notificări despre situația înscrierilor vor fi transmise exclusiv prin pagina de Facebook a Asociatiei Telefonul Copilului, https://www.facebook.com/asociatiatelefonulcopilului.

Concursul se va desfășura în perioada 19 septembrie – 07 octombrie 2014, iar școlile câstigătoare vor fi anunțate pe data de 15 octombrie 2014. Regulamentul concursului este expus pe website-ul Asociației Telefonul Copilului www.telefonulcopilului.ro. Regulamentul concursului se află aici.

Lucrările se trimit pe adresa de email concurs@telefonulcopilului.ro. Pentru orice altă informatie legată de concurs, așteptăm întrebări la adresa concurs@telefonulcopilului.ro.

Pentru că lucrarile vor apărea pe pagina Facebook a Asociației Telefonul Copilului si pe website-ulwww.telefonulcopilului.ro, este obligatoriu ca toți participantii să aibă acordul părinților. Modelul poate fi descărcat aici. Sprijinul cadrelor didactice este esențial și în acest sens le rugăm să ii ajute pe copiii participanți să înscrie școala în concurs.

Dorim să mulțumim tuturor reprezentanților mass-media pentru toate materialele dedicate activității Asociației Telefonul Copilului și vă adresăm rugămintea de a promova concursul lansat de organizația noastră oferind astfel posibilitatea tot mai multor copii din mediul rural de a participa. De asemenea, vă invităm să cunoașteți câștigătorii primei ediții a concursului și lucrarile lor la:

http://www.telefonulcopilului.ro/arhiva-noutati?id=165

Asociaţia Telefonul Copilului

Cu o experienţă de peste 12 ani în domeniul protecţiei drepturilor copilului şi ale familiei, Asociaţia Telefonul Copilului este singura organizaţie neguvernamentală, non-profit, din România, care pune la dispoziţia copiilor şi părinţilor o linie telefonică de asistenţă la nivel naţional. 7 zile din 7, între orele 08.00-00.00, Asociaţia Telefonul Copilului răspunde apelurilor copiilor şi părinţilor la 116 111, număr armonizat european. În perioada 21 noiembrie 2001 – 31 august 2014, un număr total de 2.026.789 de apeluri a fost înregistrat deAsociaţia Telefonul Copilului, iar dintre acestea au fost identificate 48.935 cazuri care au necesitat intervenţia instituţiilor abilitate. Apelul este oferit gratuit de Romtelecom şi Cosmote. Pentru informaţii detaliate legate de Asociaţia Telefonul Copilului şi activitatea acesteia, vă rugăm să ne contactaţi la numerele de telefon: 021 413 00 11 / 0740 111 468, adresa de e-mail telefonulcopilului@telefonulcopilului.rosau să accesaţi website-ul organizaţiei noastre www.telefonulcopilului.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.