Asociaţia Student Sport România şi Grupul Ţiriac, împreună pentru o lume mai bună prin sportul universitar

0

Asociaţia Student Sport România , singura asociaţie care susţine sportul universitar din România, a obținut sprjinul a două companii parte a Țiriac Holdings pentru dezvoltarea unui sistem viabil al sportului universitar în România. Hyundai Auto România și Ţiriac Auto vor susține activitatea operațională a asociației, în scopul organizării unui număr de peste 50 de turnee sportive dedicate mediului universitar.

“Suntem onoraţi de încrederea acordată de Grupul Ţiriac proiectului Student Sport România. Avem convingerea că împreună vom crea o lume mai bună prin sport. Știm că tinerii vor prinde curaj când vor înţelege că avem în echipa noastră un jucător atât de valoros.”, a declarat Adrian Socaciu, preşedintele Student Sport România.

După ce a fost iniţiatoarea proiectului de ţară Universiada de Vară 2021, Asociaţia Student Sport România îşi continuă activitatea principală de a organiza competiţii sportive axate pe 9 discipline (minifotbal, baschet, handbal, tenis de câmp, tenis de masă, cros, judo, ciclism xc și nataţie), în perioada anului universitar 2015 -2016. La evenimente sunt așteptați să se înscrie studenţi de la 75 de universităţi de stat şi private din toată ţara.

De asemenea, proiectul propune participanţilor şi o revistă tematică dedicată – “Student Sport Magazine”, o emisiune radio specială – “Radar Student Sport” şi un card, care dă membrilor acces la “Student Sport Club”.
“Am încurajat și sprijinit cu fiecare ocazie proiectele cu tematică sportivă care pot aduce plus de valoare tinerilor. Cred cu tărie că sportul și disciplina pe care acesta o impune determină sănătatea unei societăți. Sper ca echipa Student Sport România să își ducă spre îndeplinire misiunea asumată. Aportul mediului privat în construirea unei baze solide pentru dezvoltarea sportului universitar este o necesitate pentru inițiativa Student Sport România“, a declarat Ion Țiriac.

Student Sport România este o asociaţie neguvernamentală, care susţine activ sportul universitar românesc. Din anul 2010, a iniţiat şi organizat o serie de competiţii sportive individuale şi pe echipe între studenţii din cadrul mai multor universităţi din România.

Grupul Ţiriac reuneşte peste 40 de companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, leasing, transport aerian şi energie. Pe lângă acestea, Ţiriac Holdings desfăşoară activităţi în câteva domenii conexe – servicii de pază şi protecţie, property management, servicii de media etc.

Hyundai Auto România este reprezentantul mărcii Hyundai în România din anul 1994 și aduce pe piața națională opt modele Hyundai, atât din gama autoturismelor, cât și din cea a autovehiculelor comerciale ușoare.

Ţiriac Auto reprezintă şase dintre cele mai cunoscute mărci auto existente pe piaţă: Hyundai, Ford, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz şi Mitsubishi. Reţeaua de distribuţie şi service Ţiriac Auto asigură accesibilitate şi servicii de calitate în orice zonă a României.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.