Asociaţia Recolamp a demarat o nouă campanie de colectare selectivă adresată instituțiilor de stat și companiilor private

0

Asociaţia Recolamp, organizaţia non-profit fondată de General Electric Hungary Kft., Osram România şi Philips România desfășoară în perioada 2 iunie – 31 iulie 2014 o nouă campanie de colectare selectivă a deșeurilor din echipamente de iluminat (becuri, LED-uri şi neoane arse).

Tombola_2013

În perioada 2 iunie – 31 iulie 2013 se derulează o nouă campanie Recolamp care se adresează tuturor companiilor și instituțiilor de stat din întreaga țară. Acestea pot solicita la numărul de telefon cu acces gratuit: 0800.888.666 să le fie ridicate fără niciun cost, deșeurile de becuri și neoane arse colectate. Cantitatea minimă pentru o predare de deșeuri este de 20 de kilograme.

La finalul campaniei, câștigătorii vor fi desemnați printr-o tragere la sorți ce va avea loc în data de 29 august 2014. Printre cele 51 de premii ce pot fi câștigate, se află și o bicicletă. Mai multe detalii privind campania, puteți găsi pe site-ul Asociației – www.recolamp.ro.

« A devenit o tradiție ca în fiecare an să derulăm campanii tactice pentru a promova în mod creativ în rîndul companiilor importanța colectării selective a echipamentelor de iluminat, în vederea asigurării reciclării lor. Lansarea campaniei este o completare firească a demersurilor derulate până în prezent de către Recolamp în direcţia colectării și reciclării. Pe lângă obiectivele de colectare stabilite, campania îşi propune să crească nivelul de educaţie şi conştientizare în rândul publicului cu privire la beneficiile colectării deşeurilor de din echipamente de iluminat », a declarat Roxana Șunică, Directorul de Marketing al Asociației.

 

Orice companie din România poate accesa în mod gratuit sistemul dezvoltat de echipa Recolamp. Mai multe informaţii pot fi găsite pe site-ul Asociaţiei sau apelând numărul cu acces gratuit: 0800.888.666, pentru a solicita propriile containere de colectare şi ridicarea deşeurilor.

Despre Recolamp

Recolamp este o organizaţie non-profit înfiinţată în septembrie 2007, autorizată de Ministerul Mediului, ce are ca membri fondatori companiile: General Electric Hungary Kft, Osram România şi Philips România. Misiunea organizaţiei constă în preluarea de la producători a responsabilităţii privind gestionarea deşeurilor de echipamente de iluminat, colectarea şi reciclarea lor în condiţii de siguranţă pentru mediu şi sănătatea populaţiei.

www.recolamp.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează