Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociaţia Recolamp a demarat o nouă campanie de colectare selectivă adresată instituțiilor de stat și companiilor private

0

Asociaţia Recolamp, organizaţia non-profit fondată de General Electric Hungary Kft., Osram România şi Philips România desfășoară în perioada 2 iunie – 31 iulie 2014 o nouă campanie de colectare selectivă a deșeurilor din echipamente de iluminat (becuri, LED-uri şi neoane arse).

Tombola_2013

În perioada 2 iunie – 31 iulie 2013 se derulează o nouă campanie Recolamp care se adresează tuturor companiilor și instituțiilor de stat din întreaga țară. Acestea pot solicita la numărul de telefon cu acces gratuit: 0800.888.666 să le fie ridicate fără niciun cost, deșeurile de becuri și neoane arse colectate. Cantitatea minimă pentru o predare de deșeuri este de 20 de kilograme.

La finalul campaniei, câștigătorii vor fi desemnați printr-o tragere la sorți ce va avea loc în data de 29 august 2014. Printre cele 51 de premii ce pot fi câștigate, se află și o bicicletă. Mai multe detalii privind campania, puteți găsi pe site-ul Asociației – www.recolamp.ro.

« A devenit o tradiție ca în fiecare an să derulăm campanii tactice pentru a promova în mod creativ în rîndul companiilor importanța colectării selective a echipamentelor de iluminat, în vederea asigurării reciclării lor. Lansarea campaniei este o completare firească a demersurilor derulate până în prezent de către Recolamp în direcţia colectării și reciclării. Pe lângă obiectivele de colectare stabilite, campania îşi propune să crească nivelul de educaţie şi conştientizare în rândul publicului cu privire la beneficiile colectării deşeurilor de din echipamente de iluminat », a declarat Roxana Șunică, Directorul de Marketing al Asociației.

 

Orice companie din România poate accesa în mod gratuit sistemul dezvoltat de echipa Recolamp. Mai multe informaţii pot fi găsite pe site-ul Asociaţiei sau apelând numărul cu acces gratuit: 0800.888.666, pentru a solicita propriile containere de colectare şi ridicarea deşeurilor.

Despre Recolamp

Recolamp este o organizaţie non-profit înfiinţată în septembrie 2007, autorizată de Ministerul Mediului, ce are ca membri fondatori companiile: General Electric Hungary Kft, Osram România şi Philips România. Misiunea organizaţiei constă în preluarea de la producători a responsabilităţii privind gestionarea deşeurilor de echipamente de iluminat, colectarea şi reciclarea lor în condiţii de siguranţă pentru mediu şi sănătatea populaţiei.

www.recolamp.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.