Asociația Help Autism, alături de lanțul de magazine Profi, salvează destine!

0

„Salvează-mă, sunt doar un copil! Autismul îmi fură viaţa”, este proiectul Asociației Help Autism, și îndemnul pe care, în perioada 17 august-25 octombrie, l-am transmis tuturor celor ce au trecut pragul magazinelor Profi, în cadrul campaniei “Împreună cu tine, PROFI salvează destine!”, organizată de marele retailer.

poza conferinta

„De 5 ani, Asociația Help Autism luptă pentru a oferi șansa la o viață obișnuită copiilor cu tulburări din spectrul autist și ne dorim ca in acest efort să ne fie alături întreaga comunitate. Proiectele în care ne implicăm crează contextul pentru conștientizarea autismului, sensibilizarea comunității cu privire la dificultățile integrării copiilor cu TSA și sunt totodata un îndemn la implicare.”, spune Daniela Bololoi, președintele Asociației.

Timp de 11 săptămâni, clienții magazinelor Profi, în urma cumpărăturilor realizate, au scanat bonul și au acordat voturi proiectelor cu care au rezonat. Mulţumim tuturor celor ce ne-au dăruit din timpul lor şi ne-au demonstrat, încă o dată, că fiecare gest, oricât de mic, poate face diferenţa.

“Campania “Împreună cu tine, PROFI salvează destine!” a ajuns la final și încheiem prin a spune că a acționa înseamnă a dărui. Prin implicarea dumneavoastră, în cele 350 de magazine Profi au fost scanate 1 684 313 de bonuri fiscale și în modul acesta am reușit să ajutăm 3 asociații caritabile.” declara PROFI România în încheierea conferinței de anunțare si decernare a premiilor, ce avut loc joi, 5 octombrie.

Astăzi, câteva sute de mii de gesturi mici înseamnă 50.000 de lei dăruiţi copiilor cu autism, aflaţi în terapie în centrele Help Autism. Datorită voturilor voastre şi implicării voluntarilor şi echipei de proiect, pe tot parcursul campaniei, putem, astăzi, să asigurăm plata salariilor pentru 2 terapeuţi din centrele noastre, timp de aproape un an.

Asociația Help Autism se implică activ de 5 ani în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. Considerată vârf de lance în acțiunile de schimbare a statutului autismului în România, pe lângă servicii de terapie oferite în cele 5 centre, o filială și la domiciliu, Asociația Help Autism – www.helpautism.ro, desfășoară activități de lobby, parteneriate public-private și este co-organizator al Conferinței Internaționale ABA – știința care stă la baza terapiilor de recuperare în autism.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează