Asociatia Dunare.EDU este „Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!”

0

Daria Catalui, vicepresedinte al Asociatiei Dunare.EDU vorbeste in cadrul unui nou interviu „Non-Profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” despre scopul si proiectele Asociatiei, dar si despre implicarea tinerilor in proiectele desfasurate.

Cu ce se ocupa Asociatia Dunare.EDU?

„Asociatia si echipa cu care lucrez activeaza pe dezvoltare regionala in toate tarile prin care trece Dunarea si tarile de la Marea Neagra. Scopul nostru este cooperarea regionala pe proiectele de tineret.”

 

Ce tipuri de proiecte desfasurati si ce implica acestea?

„De exemplu, in 2010 cel mai drag proiect a fost faptul ca timp de o luna am fost in toate cele 13 judete prin care trece Dunarea si am facut seminarii pe tema unui stil de viata sanatos, dar si pe new media – cum pot folosi tinerii blogurile si retelele de socializare. In cadrul unui alt proiect, care a implicat sapte tari dunarene, am creat filme de scurt metraj pe stilul de viata sanatos. In toate proiectele ne gandim la dezvoltarea durabila, iar abordarea noastra este „tineret in toate politicile”. Nu poti fii sustenabil daca nu implici tinerii.”

Daria Catalui, vicepresedinte al Asociatiei Dunare.EDU

Interviul complet poate fi urmarit aici.

 

Seria de interviuri „Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila”

Societal invita organizatiile societatii civile la un dialog pe tema dezvoltarii durabile pornind de la propriile activitati, proiecte si experiente. Startul campaniei este dat de 30 de ONG-uri, care explica intr-o serie de interviuri care este contributia lor la dezvoltarea durabila. Campania invita toate organizatiile non-profit interesate de demersul Societal sa promoveze principiile dezvoltarii durabile. Detaliile despre cum se pot implica ONG-urile sunt disponibile pe pagina campaniei.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează