Asociația Creștem România Împreună lansează cu entuziasm invitația la cel de-al treilea eveniment marca Adoptă un țăran

0

Asociația Creștem România Împreună lansează cu entuziasm invitația la cel de-al treilea eveniment marca Adoptă un țăran, prilejul tuturor de a afla lucruri noi despre un stil de viață sănătos, proaspăt, delicios și românesc!

 unnamed

Ne vom regăsi în frumoasa grădină de pe Constantin Lacea nr. 4 (Scheii Brașovului), povestind despre hrana sănătoasă; și bineînțeles plecând la casele noastre cu tolba plină de legume și fructe proaspete, crescute cu multă dibăcie în grădinile din Brașov. Așadar, în data de 29 iulie, începând cu orele 11:30, vă aștepăm

Vom începe ziua cu sucuri cu și fără pulpă, proaspete și făcute pe loc, din fructe și frunze de sezon, de pe tarabele producătorilor brașoveni.

Vom continua ziua cu seminariile despre sănătate și vă anunțăm cu entuziasm că Ana Vrânceanu ne va onora cu prezența, povestindu-ne despre „Hrana românilor – un exercițiu de întoarcere la adevăr „.

Grădina cu dragoste ne va îndemna să purtăm de grijă și pielii noastre, povestindu-ne cum anume putem să alegem produse cosmetice din plante românești, produse făcute în casă.
Erwin Albu ne va convinge că se poate trăi sănătos și la oraș, și că o grădină urbană poate schimba o întreagă comunitate, iar alți invitați deosebiți, de la care încă așteptăm confirmări, ne vor povesti despre guerilla gardening, despre proiecte similare acestuia și istorisiri amuzante direct din gospodărie.

Nu vom lipsi nici noi, așa că despre Adoptă un țăran și Mall țărănesc veți auzi numai de bine, tot sâmbătă.

Alexandru și Lia Stanescu ne vor aminti că suntem pe teritoriul scheienilor și vor povesti despre toate lucrurile minunate pe care le fac de ani de zile pentru conservarea tradițiilor și istoriei locului.
Ne vom bucura de câteva minute de exerciții în aer liber, alături de un profesionist.
Vom meșteri diverse alături de Pământul Viu, Radu Mitran și alți oameni frumoși de la care vom deprinde arta lucrului cu lemnul, a pictării icoanelor și a modelării în lut.Și bineînțeles că nu vor lipsi producătorii locali cu mesele pline de produse sănătoase, meșteșugarii neobosiți și bucătarii talentați, a căror prezentare o vom face mai stufos după eveniment, punându-vă la dispoziție datele despre gospodăriile lor. Iar fetele de la Șezătoare Brașov vor fi nelipsite, fără doar și poate. Veți putea astfel învăța să coaseți modele tradiționale pe pânză românească.

Vă momim cu legume pe grătar, pepeni, brânzeturi de casă, porumb fiert, un colț de lectură inedit, activități pentru copii și cu un super CONCURS de „gătit”, despre care veți afla detalii după ce vă înscrieți, mai precis la fața locului. Și la care, pe lângă premiile supriză din gospodăriile românești, veți putea câștiga un voucher de 300 RON din partea dragelor noastre prietene de la Mes Amis Boutique

Intrarea la eveniment este LIBERĂ, însă chiar ne-ar prinde bine dacă ne sprijiniți activitățile, fie donând cât considerați de cuviință la fața locului, fie ajutându-ne din timp, pentru o mai bună organizare a evenimentului, printr-o mică donație pe site: www.adoptauntaran.ro, click-uind pe butonul de donații din dreapta sus.

Nu vă speriați dacă plouă, avem loc destul de adăpost!

Pentru CONFIRMAREA participării și orice alte întrebări, contactați-ne la contact@adoptauntaran.ro. Înscrierile se vor face până la data de 27 iulie. Locurile sunt oarecum limitate!

Evenimentul de facebook îl puteți accesa dând click aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.