Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociatia Better Chance a lansat tabara pentru elevi EduLife Camp

0

Intr-un décor montan de vis, Asociatia Better Chance dat startul primei editii a taberei EduLife camp, in perioada 10-18 aug 2019.

Oraganizata in localitatea Moeciu, tabara a oferit 8 zile de invatare, relaxare si voie buna pentru 30 elevi de gimnaziu din localitatile Valenii de Munte, Pogoanele si Posta Calnau.

Copii au beneficiat de seminarii de educatie financiara si antreprenoriala, ateliere si creativitate si indemanare.

Voluntarii asociatiei impreuna cu partenerii de la Ascendis au participat impreuna cu elevii la focul de tabara, la jocuri si concursuri si au definit tabara cu motto-ul “learn and fun together”. Tymbark a fost alaturi de noi cu dulciuri si sucuri pentru copii.

A fost o mare placere pentru noi sa fim impreuna cu elevii si sa combinam activitatile distractive cu cele educationale.

EduLife Camp a selectat copii cu rezultate bune la scoala, dar care, unii dintre ei, nu au avut pana acum posibilitatea sa mearga intr-o tabara. Suntem mandri ca Asociatia Better Chance a reusit sa le ofere momente frumoase si experiente memorabile. Succesul taberei ne indeamna sa continuam si deja ne gandim la editia a doua EduLife Camp”, a declarat Daniel Popescu, Presedintele Asociatiei Better Chance.

Cu sprijinul trainerilor din cadrul Asociatiei Ascendis, proiectul va continua anul viitor, cu o programa educationala variata si cu un numar mai mare de beneficiari.

Despre Better Chance

Asociatia Better Chance s-a nascut din dragoste pentru oameni si din credinta ca putem oferi o sansa la o viata mai buna celor de langa noi. Ne dorim ca tinerii și copiii din România să devina activi în societate și să aibă o educație completă.

FIECARE dintre noi poate fi mai bun, mai generos, iar IMPREUNA putem construi o lume mai frumoasa, mai fericita.

www.betterchance.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.