Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociația Ascendis lansează un program pro bono de dezvoltare, dedicat sectoarelor neguvernamental și educaţional

0

Ne-am propus să susținem educația de calitate în România. Astfel a luat ființă Asociația Ascendis, proiect de CSR al liderului de piaţă în training şi consultant, Ascendis. Pe tot parcursul anului 2018 vom oferi pro bono programe care dezvoltă indivizi și echipe.

Cine poate aplica pentru sesiunile pro bono?
Reprezentanți ai ONG-urilor și fundațiilor, directori de școli, cadre didactice, elevi (vârsta minimă 16 ani) și studenți dornici de a se dezvolta și, mai ales, de a pune în practică ce au învățat.
Sunt încurajate înscrierile pentru echipe, sau colective deja formate, de minimum 8 persoane, fie că e vorba de departamente, clase, colaboratori sau parteneri.
Aceeași grupă poate beneficia de mai multe sesiuni de training/coaching, în limita timpului disponibil.

Ce teme și servicii sunt disponibile?
Serviciile puse la dispoziție de asociație sunt cele aflate în portofoliul Ascendis –  cea mai mare companie de training și team building din România.
Acestea pot fi sesiuni de training, coaching, mentorat precum și evaluare și consiliere vocațională.
Câteva dintre temele posibile: comunicare și asertivitate, leadership, project management, creativitate și inovație, time management, inteligență emoțională,  gândire strategică, HR și dezvoltarea echipelor, marketing, negociere, etc.  Portofoliul complet este disponibil AICI.

Cine sunt trainerii?
Echipa Ascendis.
Traineri, consultanți, psihologi și alți specialiști cu experiență care își doresc să contribuie la îmbunătățirea educației în România și să susțină ONG-urile în curs de dezvoltare. Aceștia oferă pro bono timp și know how.

Unde se vor desfășura cursurile?
Cel mai ușor, în orașele în care Ascendis are birouri, sau reprezentanți – București, Brașov, Iași, Cluj, Craiova, Timișoara. Trainerii Ascendis sunt mobili la nivel național. În limita timpului disponibil, pot merge oriunde în tara.
Cursurile se vor desfășura în spațiile puse la dispoziție de către beneficiari.

Cât durează ?
Durata medie a trainingurilor noastre este de 1-2 zile (8 ore/zi). Pentru sesiunile de coaching individual sau de echipă ori pentru ședințe de evaluare și îndrumare vocațională durata este de ordinul orelor.

Cât costă?
Serviciile Ascendis oferite prin asociație sunt gratuite: prestația consultanților, materiale de lucru, suportul de studiu. În cazuri speciale, în funcție de specificul programului și instrumentele folosite, pot apărea costuri pentru licențe, utilizarea de platforme online dedicate, transport sau materiale speciale pentru care suntem deschiși să încercăm să găsim soluții împreună.

Cum mă înscriu?
Pentru a afla mai multe informații sau pentru înscrieri în program, aplicanții sunt invitați să scrie un mesaj la adresa carmen.ciuraru[a]ascendis.ro.

IMPORTANT
Asociația Ascendis va răspunde tuturor cererilor primite, însă va acționa în limita resurselor disponibile.  Astfel, selecția realizată intern va avea la bază următoarele aspecte:
1.    Au prioritare entitățile care au ca obiectiv educația.
2.    Disponibilitatea echipei Ascendis.
3.    Sesiunile de training nu pot fi organizate pentru grupuri mai mici de 8 persoane.
4.    Seriozitatea și promptitudinea aplicaților.

Asociația Ascendis este deschisă și la diferite parteneriate care să contribuie la susținerea și antrenarea educației de calitate la nivel local.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.