Askredit.ro – platforma revoluționară de micro finanțare se lansează în România

0

TRI știe cum! Intră pe www.askredit.ro – platforma revoluționară de micro finanțare.

TRI este roboțelul terestru care îți dă o antenă de ajutor ori de câte ori ai nevoie de o bicicletă mai rapidă, de un smartphone mai smart, de un frigider mai eco, de schiuri noi sau de o vacanță în țările calde. Dotat cu mega inteligență și cu super pragmatism, TRI știe combinația unică prin care CLICK-urile îți satisfac dorințele.

Începând cu luna octombrie a lui 2016, românii în căutare de microsoluții financiare rapide au la dispoziție www.askredit.ro – platforma de microfinanțare interactivă și inteligentă.

ask

Askredit este o instituție financiară nebancară, autorizată de Banca Națională a României și inscrisă în Registrul General cu numărul PJR-RG-41-110314/2016. Cu un acționariat 100% italian și bazându-se pe o expertiză financiară vastă a Managementului și a angajaților, Askredit iși propune să ofere în România soluții inteligente și echitabile pentru nevoile consumatorilor.

Platforma prietenoasă este disponibilă pe web și smartphone, iar procedurile rapide, simple și flexibile se împletesc pentru a îndrepta atenția clienților către personalul profesionist și responsabil, dar și către gama completă de microsoluții financiare, caracteristică distinctivă a platformei Askredit.

Banii necesari să rezolve situații de viață neprevăzute ajung în contul tău după doar trei CLICK-uri și în numai trei ore.

VIZIUNEA Askredit accentuează nu doar inovația pe plan tehnologic, ci și modul în care interacționează cu clienții. Suntem de părere că, în acest domeniu de pe piața financiară, există necesitatea de a construi o Comunitate în care toate părțile interesate (clienți, furnizori, companii de creditare) consolidează relații, sunt răsplătiți pentru loialitatea lor și pot beneficia de crearea unui cerc virtual de excelență și încredere.

 

AMBIȚIA Askredit nu este de a deveni lider pe piața instituțiilor financiare nebancare, ci de a deveni un lider de afaceri durabile, de încredere, în etica microcreditelor de consum, prin ascultarea clienților și prin sprijinirea acestora cu ajutorul unor “parteneri” de încredere pentru relații de lungă durată.

SCOPUL Askredit este de a utiliza noul instrument și platforma pentru a rămâne în contact cu clienții. Vom crea interacțiune prin mesaje, întrebări, propuneri pentru a identifica “Grupul Meta de Clienți” într-un “Cadran Magic” al Categoriilor de Clienți cărora li se propune acordarea unui microcredit. Menținerea unui dialog continuu cu clienții loiali și de încredere va avea ca rezultat o stare favorabilă și va ajuta la construirea “Cercului de Încredere”.

Urmărește-ne pe pagina de Facebook Askredit si TRI te va ține la curent cu știri și avantaje ale creditelor oferite.

În acest secol al vitezei, fiecare zi este plină de oportunități ori de mici situații neprevăzute, iar timpul se mișcă mai rapid ca niciodată, așa că te invităm să descoperi inteligența tehnologică a lui TRI și profesionalismul financiar pe care il deține Askredit atunci când transformă click-urile în fericire.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează