Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ASER a dat start proiectului Akademics în mediul online!

0

Akademics: o imagine mai clară a mediului de business

ASER a dat start proiectului Akademics în mediul online! Ești gata să ai parte de cea mai tare experiență a studenției tale, explorând lumea business-ului și lucrând în echipă? In perioada 4 – 15 mai, ASER îți pregătește experiențe practice de învățare și dezvoltare, gata să îți facă studenția mai autentică.

Fiecare etapă conturează experiența Akademics

Etapa I: Interacționează în cadrul workshop-ului de autocunoaștere! Sub îndrumarea unui trainer specializat, îți vei identifica punctele tari și slabe, vei continua să te dezvolți și vei fi orientat spre oportunități de creștere personală și profesională.

Etapa a II- a: Setează-ți obiective SMART alături de un trainer specializat! Vei învață cum se definesc, cum se formulează și cum se ating acestea. Ele te vor ajuta să te dezvolți atât pe parcursul proiectului, cât și în viața de zi cu zi.

Etapa a III- a: Focusează-te pe dezvoltarea abilităților de lucru în echipă! Ai șansa să îți antrenezi abilitățile de negociere, gândire strategică, problem-solving și creativitate. Liviu Cadariu, Radu Glonț, Petru Caibulea vor fi cei care te vor ghida spre atingerea obiectivelor setate în etapa anterioară. 

Etapa a IV- a: Company Talk! Te-ai întrebat vreodată cum funcționează o companie sau cum sunt împărțite sarcinile? Ai șansa să afli toate aceste informații în cadrul Open Days, alături de partenerii ASER: Coca-Cola HBC și British American Tobacco.

Ultima etapă: Participă la sesiuni de networking pe diferite tematici, cum ar fi leadership, management, vânzări și antreprenoriat! Roxana Szekely, Viorel Asaftei, Cătălin Stancu și Monica Cadogan sunt speakerii de la care vei afla secretele acestor domenii.

Ce mai aștepți? ASER îți oferă o perspectivă mai clară ca niciodată asupra mediului de business! Înscrie-te până pe 28 aprilie AICI pentru a avea parte de contexte unice de învățare și dezvoltare profesională, acumulând abilitățile de care ai nevoie. Daca ești gata de o nouă provocare, urmărește paginile de Facebook și Instagram ASER.

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.