Artistii ‪#‎underground‬ strang fonduri pentru ranitii tragediei ‪#‎Colectiv‬

0

Artistii ‪#‎underground‬ strang fonduri pentru ranitii tragediei ‪#‎Colectiv‬

„Credem ca fiecare fapta buna atrage dupa sine o alta. Prin urmare, noi, artisti, am decis sa oferim spre ‪#‎download‬ ‪#‎gratuit‬ acest material muzical comun, cu rugamintea de a duce si voi mai departe aceasta initiativa, facand o donatie pentru cei care au acum nevoie de sprijinul nostru”.

omarescena

Donatiile se pot face in conturile Fundatiei Estuar cu referinta ‪#‎SCENACOLECTIV‬De aici, banii vor merge mai departe catre victime si catre familiile lor.

CONT LEI: RO45 RNCB 0064 0048 9646 0001
CONT EUR: RO64 RNCB 0076 0048 9646 0029
CONT USD: RO10 RNCB 0076 0048 9646 0031
Fundația Estuar Banca Comercială Română Sector 5 Bucuresti
Adresa băncii: B-dul Tudor Vladimirescu nr. 57, T4, Swift RNCBROBU
ESTUAR PAYPAL:
ID – VQKGP9J7MTA9E

Clubul Colectiv a fost casa muzicii alternative, un loc construit pe schimbul dintre artisti si fani, in care fiecare tabara a oferit tot ce-a avut mai bun celeilalte, acelasi schimb care a tinut in viata o cultura. Prin Clubul Colectiv, cele doua tabere au devenit una singura. Acum, aceasta tabara continua sa ofere tot ce are mai bun acelora dintre noi care au nevoie de ajutor. Artistii care au urcat pe scena Clubului Colectiv le doneaza acestor oameni bunul lor cel mai de pret – ‪#‎muzica‬.

Intra pe www.omarescena.ro

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.