Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Art&Craft se relanseaza in online

0

La aproape un an si jumatate de la lansare, Art&Craft Design relanseaza magazinul online www.artandcraft.ro, pentru toti iubitorii de arta populara si de obiecte traditionale romanesti, pentru colectionarii impatimiti si, nu in ultimul rand, pentru cei care nu au timp si sunt in cautarea unui cadou original, inedit.

Art&Craft este un magazin online care va pune la dispozitie o gama diversificata de produse: produse de arta populara si artizanat, suveniruri romanesti, produse personalizate cu design original din colectiile Art&Craft si o gama variata de dulciuri cu specific romanesc.

_CRI3149
Noua structura a site-ului a fost gandita in asa fel incat sa permita o navigare intuitiva in cadrul platformei pentru toti utilizatorii. Clasificarea produselor pe categorii si subcategorii, dar si posibilitatea de filtrare si cautare specializata, faciliteaza accesul catre produse in functie de interesul fiecaruia. In plus, noul site va cuprinde si colectii Art&Craft care au fost sau urmeaza sa fie lansate, povestea noastra, precum si un blog cu trei categorii de articole – Mestesuguri populare, Povestea produselor, Recomandarile Art&Craft.
Asadar, va asteptam sa vizitati magazinul nostru online www.artandcraft.ro si sa va bucurati de produsele noastre autentice, de promotii si de oferte.

***
Art&Craft Design a debutat pe piata de suveniruri romanesti din 2003, adresandu-se exclusiv pietei de travel retail. In prezent, Art&Craft Design este cea mai mare firma de retail de suveniruri si produse traditionale romanesti, cu magazine in toate galeriile comerciale ale aeroporturilor din tara, avand o vasta experienta ce se reflecta in modul unic de realizare a produselor, in amenajarea spatiilor de vanzare, in serviciile oferite, in conduita celor 50 de angajati si in propriul sistem de distributie pentru intreg teritoriul Romaniei.

Art&Craft Design abordeaza doua mari directii in ceea ce priveste gama de produse:

– Produse traditionale romanesti, cu radacini in istorie si folclor (vase din ceramica de Horezu, Baia Mare, Corund, ii, oua incondeiate, delicatese culinare cu specific romanesc).

– Produse de retail Art&Craft, produse bazate pe design si creativitate, pe spirit tanar si dinamism, realizate prin initiativa, imaginatia, dedicarea si performanta echipei Art&Craft.
Noi punem accentul pe emotie, pe profesionalism si pe imbunatatirea permanenta a serviciilor si produselor pentru clientii nostri, avand scopul de a le oferi acestora o experienta memorabila, in spirit romanesc.

www.artandcraft.ro
https://www.facebook.com/RomanianArtandCraft

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.