ART&CRAFT – artă și suflet

0

Art&Craft Design a luat nastere acum 12 ani din dorinta de a oferi iubitorilor de arta populara si de cadouri romanesti, produse incarcate cu o puternica valoare sentimentala, realizate cu multa migala si iscusinta, cu suflet si dedicare. Fiecare articol este ales individual de o echipa de specialisti in domeniu, fapt ce ii garanteaza unicitatea, calitatea si autenticitatea.

unnamed (2)

Art&Craft Design pune mare accent pe pastrarea traditiilor si mestesugurilor romanesti, dorindu-si reinventarea acestora si promovarea universului romanesc, prin adaugarea de valoare unor obiecte, in contextul vietii actuale. Tocmai de aceea Art&Craft Design sustine mesterii populari si activitatea acestora, promovandu-le si comercializandu-le produsele, adevarate opere de arta.

Art&Craft Design este in prezent cea mai mare firma de retail si productie de produse romanesti, cu o selectie complexa de articole ce se regasesc in toate magazinele galeriilor comerciale ale aeroporturilor din tara, dar si cu un magazin online (www.artandcraft.ro). Art&Craft Design se adreseaza unui public larg ce cuprinde turistii care tranziteaza aeroporturile din Romania, colectionarilor de obiecte traditionale romanesti sau, pur si simplu, celor care vor sa ofere un cadou original, inedit.

Filosofia Art&Craft Design imbina mestesugul si traditionalul cu designul contemporan, creativitatea si cu un spirit tanar, aspecte ce se reflecta intr-o vasta experienta, in modul unic de realizare a produselor, in amenajarea spatiilor de vanzare, in serviciile oferite si in conduita angajatilor nostri.

Art&Craft Design abordeaza doua directii in ceea ce priveste gama de produse:

– Produse traditionale romanesti, cu radacini in istorie si folclor, care au la baza legende, identitatea spatiului, continuitatea si apartenenta la o lume cu traditie si a caror calitate este garantata de certificatele de autenticitate care le insotesc. Vasele din ceramica de Horezu, Baia Mare, Corund, iile, tesaturile traditionale, ouale incondeiate si delicatesele culinare cu specific romanesc sunt produse reprezentative, care transmit dincolo de granitele tarii spiritul romanesc si pastreaza vii traditiile din Romania. Procesul de realizare a acestor produse este ridicat la nivel de arta de catre mesterii populari, care, prin iscusinta lor, au dat nastere unor articole unice, de o frumusete aparte, lucrate manual timp indelungat.

– Produse proprii Art&Craft, produse bazate pe design si creativitate, pe spirit tanar si dinamism, realizate prin initiativa, imaginatia, dedicarea si performanta echipei Art&Craft, produse care pun accentul pe un stil de viata urban si imbunatatesc viata oamenilor moderni. Articolele personalizate (tricouri, genti, pixuri, agende, portofele, portfarduri, produse din ceramica), precum si produsele din brandurile proprii Vladut’s Story, Via Delice, Happy Traveler si IRO, se pot constitui deopotriva in suveniruri autentice romanesti, dar si in idei inspirate pentru cadouri.

Art&Craft pune accentul pe emotie, pe profesionalism si pe imbunatatirea permanenta a serviciilor si produselor pentru clientii sai, avand scopul de a le oferi acestora o experienta memorabila, in spirit romanesc. Totodata, Art&Craft are ca obiectiv continuu realizarea de produse noi, unice si originale, pentru ca echipa Art&Craft face totul cu arta si din suflet, iar stilul pe care il abordeaza este cel care face diferenta.

Produsele romanesti de la Art&Craft Design pot fi gasite in galeriile comerciale ale aeroporturilor din Romania, dar si online la www.artandcraft.ro.

Campanie---agende

10302740_969580786391874_6243818628218511956_n
ie

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează