Art Out dă startul recrutărilor de toamnă!

0

Miercuri, 11 noiembrie 2015: Revista Art Out lansează campania recrutărilor de toamnă!

Astfel, persoanele interesate de dezvoltare personală și profesională care doresc să-și aducă aportul la dezvoltarea scenei cultural – artistice contemporane sunt invitate să candideze până pe 23 noiembrie 2015 inclusiv pentru a putea intra în echipa Art Out.

Afis_gala_12272716_917006038336229_1754126604_n

Art Out, publicaţie dedicată artelor, generator de idei creative si organizator de evenimente cultural-artistice, recrutează! Astfel, cei care doresc să-și depășeasca limitele și să se dezvolte în lumea artei sunt invitați să candideze. Îi așteaptă colaborări de durată care se vor concretiza în prietenii durabile, promovare personală, network cu profesioniști din domeniul industriilor creative.

„Vrei să fii coordonatorul/ coordonatoarea unui proiect de anvergură în domeniul artelor frumoase? Atunci, șansa ta este echipa Art Out! Vino alături de noi! Te așteptăm să fii voluntar în echipa Art Out pentru a dezvolta și a crea proiecte unice și de rezonanță internațională!”, declară Karla Stanciu, manager al departamentului de resurse umane din cadrul Art Out.

Voluntariatul in cadrul Art Out are numeroase beneficii pentru persoanele care aleg această colaborare: dezvoltarea proiectelor culturale unice la nivel național si internațional; intâlnirea cu diverși specialiști din domeniul cultural; o scrisoare de recomandare pentru viitoarea inserție profesională; workshop-uri de perfecționare; invitații la numeroase evenimente culturale, evenimente de dezvoltare personală și profesională, evenimente de teambuilding și multe alte.

Se caută voluntari în diferite domenii legate de sfera industriilor creative, dintre care precizăm:
redacție, traduceri, comunicare, marketing, fundraising și finanțe, management de proiect, creație vizuală, resurse umane și nu numai.

Detalii despre posturi și despre calitățile căutate în rândul candidaților pentru prezenta campanie de recrutare se pot găsi aici: www.artout.ro/reviste/recrutare.html.

Mai multe detalii se pot obține și în cadrul evenimentului dedicat campaniei: https://www.facebook.com/events/729135857218453/.

Pentru o bună informare, vă recomandăm și video-ul campaniei: https://www.youtube.com/watch?v=kpGtbM1L-PY&feature=youtu.be.

Candidații sunt rugați să trimită până la data de 23 noiembrie 2015 scrisoarea de motivație și CV-ul lor la adresa redactie@artout.ro.

Art Out propune dezbateri actuale despre artă, arhitectură, patrimoniu și restaurare. Revista readuce în atenția publicului lucrurile simple și frumoase. Arta înseamnă altceva pentru fiecare. Împreună descoperim fațetele ei complexe.
www.artout.ro
www.facebook.com/ArtOutMagazine/

Parteneri: Asociaţia pentru Promovarea Artelor Contemporane; Centrul Naţional al Dansului; De-a Arhitectura; Elite Art Gallery
Parteneri media: Ceaşca de Cultură; Filme-Cărţi; România Pozitivă; Roportal; Senso TV; Tonica TV; Ultima Oră.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează